Cum a fost la Parov Stelar 2017

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Vineri seara, 16 iunie, The Fresh a reusit sa dea energie pentru un intreg weekend reusit aducandu-i la Arene Romane pe Oktopus, Wax Tailor, Parov Stelar si Golan.

Wax Tailor a adus publicul in fata scenei si l-a insufletit. Prin schimbari de ritm si stare i-a mentinut pe cei din Arena in miscare si cu pofta de mai mult.


Credit foto: Atharya’s Photography

Atunci cand creadeam ca vocile feminine ale proiectului ne calmeaza, revenea in scena super energicul MC si reaprindea pofta de dans.

O trupa comunicativa, care a vrut sa simta publicul alaturi la fiecare pas si care a multumit pentru fiecare reactie de bucurie din partea audientei... si nu au fost putine.


Credit foto: Atharya’s Photography

Cu o astfel de incalzirea Parov Stelar si-a facut aparitia intr-o atmosfera care s-a potrivit de minune cu cea pusa in scena.

Parov Stelar Band este un proiect care pe langa profesionalismul si delicatetea cu care isi creeaza piesele muzicale stie si ca imaginea conteaza, fie ea data de atitudinea ireprosabila pe scena sau modul in care se bucura si simtul vizual al publicului.

Daca de ritmurile electro-swing sau de miscarile senzuale ale lui Cleo Panther ne-am bucurat cu totii, coregrafiile celor 3 suflatori: saxofon, trompeta si trombon si jocurile de lumini si forme au fost un adevarat deliciu pentru fotografi, profesionisti sau amatori.

Pentru Parov Stelar acest concert a facut parte din turneul de promovare a noul album „The Burning Spider”.

Cronica de Alina IordacheNici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje