Concertul Woodkid la Transformation Event by Absolut - un show care ne-a lasat fara cuvinte (P)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Articol sponsorizat de Absolut

Am mers aseara la Absolut Transformation Party, dornici  sa il vedem si sa il auzim pe Woodkid - ale carui piese le-am ascultat toata saptamana pe repeat. Am luat taxiul (pe site anuntasera ca nu avem acces cu masina) si am vazut o multime de oameni la coada.

Absolut_003.jpg Absolut_004.jpg

Am inteles ca cei care au ajuns in intervalul 21:00-22:30 au avut de asteptat mai putin. Noi, cei de la 23:00 am stat vreo 40 de minute in frig. Am trecut cu bine de primul filtru si de al doilea, apoi intr-un sfarsit, am intrat. Chiar ca a fost o transformare.

Inauntru, ca intr-o piesa de teatru: barbati imbracati in halate de laborator, shoturi in eprubeta, lasere, un tunel halucinant. Intre coada de la garderoba, socializarea cu colegi din generala, liceu, facultate si tot felul de oameni pe care nu ii mai vazusem de ani de zile, coada de la bar (15 lei cocktailul cu vodca) si strecuratul pana afara la toaleta - ne tot aruncam ochii pe scena nu cumva sa ratam inceputul lui Woodkid.

Absolut_009.jpg Absolut_010.jpg

Sa nu uitam de proiectiile marca Dreamrec si Cutarica alaturi de Cutarica - cu desenele creative. Dar, mai bine va lasam sa vedeti din poze.

Absolut_024.jpgAbsolut_023.jpgAbsolut_011.jpgAbsolut_026.jpg

Artistul a intrat pe scena cu putin inainte de ora 1:00. Lume multa, entuziasmata, cativa amici ramasi pe afara care nu au mai putut intra.

Dincolo de toate, Woodkid este un artist desavarsit. Ar fi putut sa cante si in frigul de afara, iar oamenii ar fi fost la fel de entuziasmati. Proiectii impecabile alb-negru, asa cum ne-a obisnuit in clipurile sale, o voce cu inflexiuni care te purtau in povestea cantecelor, instrumentisti care cantau totul ca la carte.

Absolut_053.jpg

Artistul a avut parte de o primire foarte calduroasa. A spus, in repetate randuri, Bucharest si I love you, Bucharest, ne-a indemnat sa ne "aruncam" mainile in aer si a redevenit serios si melancolic pe I love You.

Am cantat si am dansat pe Baltimore's Fireflies, Brooklyn, Iron si pe mult asteptata melodie Run Boy Run.

Absolut_052.jpg Absolut_061.jpg

Woodkid ne-a oferit niste momente pe care nu le vom uita curand. Piesa noua, cu ritmuri de tobe militare, jocuri de lumini si proiectii alb-negru ne-a purtat intr-o poveste sacadata si energica.

Artistul este foarte cinematografic, show-ul sau se bazeaza mult pe montaj, jocul de lumini, impactul tobelor - care nu apar in toate momentele ci doar puncteaza esentialul si pe maiestria instrumentalului.

Absolut_064.jpg

Nu credem ca in sala s-a aflat cineva care sa nu fi fost fascinat de prestatia show-ului, calitatea sunetului si de modul in care aplauzele publicului au vibrat in toata sala.

Si chiar daca pentru noi experienta suprema a fost Woodkid, sa nu uitam de dj set-ul Little Boots, una dintre cele mai frumoase descoperiri muzicale din ultima vreme. Va aratam imediat despre cine este vorba:

Setlist

    Baltimore's Fireflies
    The Golden Age
    Where I Live
    Evolution
    Ghost Lights
    I Love You
    Go
    Brooklyn
    Boat Song
    Technology
    Stabat Mater
    Conquest of Spaces
    Volcano
    Iron
    The Great Escape

    Bis
    Run Boy Run
    The Other Side

P.S.: Cum ce e frumos nu dureaza o eternitate, show-ul s-a terminat, iar noi am iesit in frigul de afara, unde era mare blocaj de taxiuri.

Cu taxiurile e alta poveste - ele functionau in regim de Revelion, dupa principiul 50 lei minim o cursa.Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje