Concert Kyla La Grange in Silver Church - un show plin de pasiune si interpretat impecabil

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Kyla La Grange, artista britanica din Londra, a venit pentru prima oara in Bucuresti, intr-un show pe care l-a sustinut la Silver Church. Artista in varsta de 27 de ani s-a urcat pe scena in jurul orei 9.30, iar de la primele acorduri a reusit sa ne dea o stare de bine si fericire.

Slabuta, fragila, sexy si foarte frumoasa, Kyla ne-a impresionat prin vocea ei puternica - intreg concertul a sunat mai bine decat melodiile inregistrate de pe Youtube.

Kyla La Grange Kyla La Grange

Melodiile Kylei au versuri de inima-albastra, asa ca ea se adreseaza, in principal, unui public feminin (desi numarul fete-baieti de la concert a fost relativ echilibrat).

Kyla La Grange a avut miscari gratioase pe scena si de multe ori ni s-a parut usor trista (am citit ca ea a suferit dupa o relatie din trecut), dar a reusit sa creeze o atmosfera idilica pentru toti cei prezenti la eveniment.

Kyla La Grange Kyla La Grange

Kyla La Grange Kyla La Grange

Cantareata a precizat ca suntem "the best" si ca nu se astepta sa aiba atat de multi fani in Bucuresti si in Romania; iar faptul ca a zis si Bucuresti si Romania in aceeasi propozitie ne-a uns la suflet.

Kyla a cantat piese de pe primul album - Walk, Been Better, Heavy Stone, dar si de pe noul material lansat, vizibil diferit de primul - The Knife sau Cut Your Teeth.

Artista a venit la bis doar o data si a terminat concertul cu varianta acustica a piesei Vampire Smile.

Noua ne-a placut foarte mult show-ul ei linistit si plin de pasiune; ne-a mers la inima si am concluzionat ca ne-ar placea s-o avem pe Kyla in gasca noastra de prieteni.

Kyla La Grange Kyla La Grange

Mai multe poze aici

Kyla La Grange - Cut Your Teeth

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje