Concert Elliphant la Atelierul de Productie - energie, dans nebun si un show care ne va ramane in suflet

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe 25 ianuarie 2014, Deck Sounds, cea mai noua platforma destinata muzicii live si-a deschis seria party-urilor cu unul dintre cele ai fresh nume ale underground-ului - Elliphant - la Atelierul de Productie.

Ne-am asteptat la un concert marfa, insa asteptarile ne-au fost cu mult intrecute, mai ales ca artista originara din Suedia a incalzit atmosfera la maximum si ne-a facut sa dansam din toate incheieturile.

Elliphant, pe numele real Ellinor Olovsdotter, a devenit cunoscuta in aprilie 2012, odata cu lansarea single-ului Tekkno Scene ce a marcat debutul sau pe scena suedeza.

Artista este considerata unul dintre cele mai reusite proiecte muzicale in care Diplo s-a implicat, fiind totodata un exponent semnificativ al muzicii suedeze, alaturi de MØ si Icona Pop.

Stilul sau extrem de aparte, un amestec de beat-uri indraznete pe ritmuri de indie electro si dancehall pop si influente jamaicane asumate, a fost rapid adoptat de trendseterii londonezi, Elliphant devenind unul dintre cei mai exotici noi artisti ce intrau in playlisturile cluburilor din Marea Britanie.

Ne-am dat seama de spiritul liber al artistei si din interviul pe care i l-am luat si in care ne spunea - "Nu-ti fie frica de emotiile tale; nu-ti fie frica sa te exprimi. Nu crede intr-o societate care-ti spune cum sa fii, fii mandru de a fi un om care mereu se pune la incercare si vrea intotdeauna mai mult. Mai mult, fii un om care este plin de emotii si nu doar de cele care se incadreaza in anumite limite, accepta regulile si o lume care-si doreste sa fii "normal"".

Elliphant Elliphant

Dar sa ne intoarcem la seara de sambata, 25 ianuarie, cand am intrat in Atelierul de Productie pe muzica de warm-up a lui RotoPerCutor.

Nu era foarte multa lume, insa ne-am miscat pe ritmurile de hip-hop, jazz, funck sau afrobeat ale Dj-ului pana cand atmosfera a inceput sa se incalzeasca, iar sala sa se umple, pe muzica celor de la YellLow.

Cei de la YellLow (Andi (clape, samples & FX), Luiza (voce), Radu (bass) si Alex (tobe)) ne-au placut foarte mult, mai ales ca a fost prima oara cand i-am ascultat live.

Stilul trupei este localizat undeva in aria muzicii electronice, continand nenumarate elemente stilistice, de la trip-hop la experimental, pop, alternative si post-soul.

La piese precum Crimson sau Scream publicul a inceput sa aplaude si sa intre in atmosfera perfecta pentru cea care a fost vedeta serii, Elliphant.

Elliphant Elliphant

Artista de 27 de ani, de cum a intrat pe scena, a facut sala sa vibreze prin atitudinea ei nebuna.

Noi am vazut-o si la Eurosonic si ne-am indragostit de ea, dar credem ca atmosfera din Romania, de la Atelierul de Productie, a intrecut-o pe cea din Olanda si mai mult ca sigur, Ellie nu ne va uita prea usor.


Elliphant la Eurosonic 2014

Elliphant a fost plina de energie, a dansat frenetic cu berea-n mana si a vorbit cu noi (intr-un accent Jamaican-influenced), facandu-ne sa uitam de locul in care suntem si sa ne gandim doar la muzica si la starea de bine pe care o aveam, si nu mai voiam sa se termine.

Publicul a fost la inaltime, a dansat, a aplaudat, a urlat, si tinem sa credem ca artistei i-a placut foarte mult de noi, mai ales ca s-a intors la bis (cu piesa Revolution) si nu parea ca vrea sa plece de pe scena.

Nu exageram cand spunem ca a fost nebunie totala si ne-am miscat non-stop pe piesele Toilet line Romance, Down on Life, Music is Life, Could it be sau Live till I die.

Elliphant Elliphant

Versuri demente, un stil pe care nu poti sa stai nemiscat si un ritm care ne-a pus tot corpul in miscare, timp de aproape 2 ore.

Anul 2014 a inceput in forta cu show-ul Elliphant si de abia asteptam s-o vedem si pe britanica Delilah care va veni pentru prima oara in Romania, pe 15 februarie, tot in seria petrecerilor organizate de Deck la Atelierul de Productie.

Big up pentru Elliphant si pentru o seara ce ne va ramane in suflet!

Elliphant "Down On Life" (Official Music Video)

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje