COMA, concert in Colectiv si lansarea clipului DOCUMENT - un show plin de energie de care ne-am bucurat ca la 17 ani

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In perioada liceului si primilor ani de facultate am crescut alaturi de trupe precum E.M.I.L. sau COMA.

Ne aducem aminte concertele din Fire sau de la Stuffstock-ul din Vama (de la inceputuri) si ne cuprinde un sentiment de nostalgie - ce vremuri, ce tineri eram, ce viata simpla si lipsita de griji...

Am crescut, gusturile si genurile muzicale s-au diversificat, insa tot am ramas cu o slabiciune pentru aceste trupe, asa ca atunci cand am auzit ca baietii de la COMA vor avea un concert in Colectiv, unde-si vor lansa noul clip la piesa DOCUMENT, am zis ca trebuie sa fim acolo.

Ne-am dus incurajati de un sentiment pe care-l aveam, avand capul undeva in trecut, dar tare ne-am mai bucurat cand am descoperit ca prezentul arata super bine - o groaza de oameni prezenti, atmosfera de concert rock si multa voie buna.

E chiar placut sa vezi o multime de oameni veniti sa se simta bine, intr-o seara de duminica, stiind ca a doua zi trebuie sa mearga la job-uri.

Suntem pro concesiilor de acest gen, show-urilor live si a faptului ca publicul inca iese din casa si merge la concerte.

Am gasit un Colectiv plin - oameni de toate varstele si genurile, de la hipsteri, la rockeri, hip-hoperi sau iubitori de muzica electronica. Sigur sentimentul de nostalgie nu a fost doar la noi!


Trupa Nava Mama - Sursa foto

In deschidere noi i-am prins pe cei de la Nava Mama (au mai cantat, pana sa ajungem noi, si sibienii de la  I`m The Trip) - o trupa din Cluj, formata in 2013 de catre membrii a 3 apreciate grupuri clujene: Eugen Males (Fluturi pe Asfalt), Alexandru Prigoana (Alternative Quartet), Răzvan Tomi (Quantum Drive).

Am ascultat un fel de rock-neaos, in care am simtit influentele din folclor. Muzica lor a sunat curat, bine, profund.

Mult zgomot de tobe si o usoara tristete pe linia melodica a solistului. I-am ascultat pentru prima oara si ne-au placut.

O sa-i adaugam in playlist-ul nostru.

In jurul orei 22.30, pe scena au urcat baietii de la COMA.

In 2015, trupa inseamna: Catalin Chelemen (voce principala), Razvan Albu (tobe), Dan Costea (voce, chitara), Sorin Petrescu (chitara bas), Razvan Radulescu aka DJ Hefe (scratchuri, efecte, keys) si Matei Tibacu-Blendea (chitara).

Au inceput cu proiectia de clip, regizat si montat de Vasile Alboiu aka Black Moon, si piesa DOCUMENT.

Noi am apreciat si video-ul si piesa, asa ca va lasam si pe voi sa-l vedeti si sa ne spuneti cum vi se pare.

Trupa de rock alternativ a adus publicul la viata, i-a invitat la pogo, sarituri, maini in aer si aplauze.

Ne-am proiectat in zilele in care eram cu picioarele in nisip si-i ascultam dansand pe plaja si ne-am bucurat de muzica lor cu entuziasmul unor adolescenti.

A fost un vibe bun, de petrecere, iar baietii au dat tot ce aveau mai bun pe scena.

Am ascultat clasicele piese Nu vreau fetito casa, In mine in soapta, dar si Chip, piesa lansata in 2014 si care este una dintre preferatele noastre.

La melodia Culori a urcat pe scena si Adi Despot de la Vita de vie, in aplauzele si entuziasmul celor prezenti.

Totul a culminat cu piesa Canta-mi povestea, cantata la unison de public, cu ajutorul celor de la COMA si atunci am realizat, inca o data, ca unele melodii sunt nemuritoare si capabile sa ne dea o stare de bine de fiecare data cand le ascultam.

A fost o seara faina in care am dansat, am ascultat muzica buna, ne-am simtit bine.

Felicitari baietilor de la COMA pentru show si atmosfera!

Ne-a fost dor de un astfel de concert! Big up!
Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje