Chinese Man la Colectiv - poate unul dintre cele mai bune show-uri live la care am fost in 2014

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Stiti de cata vreme ne dorim un party marfa de la care sa plecam extaziati? Ei bine, aseara, la Colectiv, unde cei de la Chinese Man au sustinut un show live, am avut parte de asa ceva.

Putem spune cu mana pe inima ca baietii High Ku, Sly si Ze Mateo, impreuna cu cei doi MC, Taiwan MC si Youthstar, au incins atmosfera si asa, la final de 2014, am avut parte de un show de senzatie care ne-a ramas la inima.

Seara a inceput cu DJ Sauce la pupitru care ne-a transmit energie pozitiva si ne-a facut sa ne miscam picioarele. Tranzitia de la piesele lui la muzica francezilor a fost usoara si lina, asa ca vibe-ul de petrecere s-a pastrat si nu ne-am iesit deloc din ritm.

Seara s-a incheiat cu Amon & Phlo Da Shaolin - dans, buna dispozitie si o noaptea greu de uitat.

Dar sa revenim la inceputuri, cu povestea unui Colectiv plin ochi de oameni si cozi mari la intrare.

Ne-a frapat faptul ca publicul nu putea fi incadrat in nicio categorie - oameni din toate mediile sociale (de la rapperi, la hipsteri, la pustani), cool, relaxati si pusi pe voie buna.

A fost foarte aglomerat (lucru care ne-a surprins in mod placut, dar ne-a facut sa realizam si faptul ca aveam nevoie de sali de concerte mari), dar aerul a fost respirabil, asa ca nu ne-am simtit sufocati de fumul de tigara.

Chinise Man au urcat pe scena undeva pe la 12:45 am si publicul a fost in delir - aplauze, maini ridicate in aer si tipete de incurajare si fericire.

Ne-a placut mult de tot atmosfera, mai ales ca la ultimele concerte la care am mai fost am intampinat un public mult mai inert si linistit.

Show-ul de la Colectiv, organizat de cei de la The Fresh, ne-a demonstrat ca tinerii vor astfel de concerte mai des in Bucuresti si avem nevoie de astfel de initiative constant.

Francezii de la platane ne-au rasfatat cu piese funk, jazz, hip-hop, combinate cu dub, house sau reggae. Am trait o incursiune prin diferite genuri muzicale, toate antrenante, si nu am putut sa ne oprim din dansat.

Am ascultat piese precum Racing With The Sun, Once Upon A Time, Independent Music sau Miss Chang, Mc-ii Taiwan MC si Youthstar au pastrat beat-ul, iar noi nu voiam ca noaptea sa se mai termine.

Ne-a fost dor si am asteptat un astfel de party, asa ca felicitam organizatorii si speram sa avem parte de cat mai multe astfel de show-uri in Bucuresti.

Am plecat acasa cu zambetul pe buze, pozitivi si incarcati de energie. Big up pentru o noapte asa cum trebuie si asa cum ne-am asteptat sa fie!

Suntem curiosi daca ati fost si voi la petrecere si cum vi s-a parut, asa ca puteti sa ne spuneti parerile voastre in sectiunea de comentarii de mai jos.

Pe aceeasi tema:Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje