Akua Naru la Atelierul de Productie - un show hip-hop plin de senzualitate si energie pozitiva

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Akua Naru nu a venit pentru prima oara in Romania, dar este pentru prima oara cand am vazut-o live intr-un show, la Atelierul de Productie.

A fost o seara plina de senzualitate si hip-hop autentic, iar concertul ei ne va ramane mult timp in minte si in suflet.

Noaptea a inceput cu Dj Sauce, Ufe si Tru L care ne-au pus piesele perfecte pentru a intra in ritm, iar in jur de ora 1.15 dimineata, Akua a urcat pe scena in aplauzele publicului.


Sursa foto - Concert Photography

Artista a venit alaturi de trupa ei DIGFLO (un ansamblu de sase instrumentisti ce include tobe, clape, saxofon/flaut, bas, chitara si turntable) si ne-a oferit o experienta unica muzicala.

Akua Naru face poezie ritmata, hip-hop si este o predicatoare pentru femei, iubire si pace.

La un moment dat ne-am simtit ca la un concert gospel, in timp ce, pe o voce erotica, Akua ne povestea despre dragoste si despre faptul ca "women don't have power, they are power".


Sursa foto - Concert Photography

Ne-a cantat piese precum The Block, Run Away, Find Yourself, iar in clipa in care a inceput melodia Poetry - How Does It Feel Now, o explozie de energie a inconjurat Atelierul.

Pe tot parcursul show-ului s-a simtit energie pozitiva din jur, publicul a fost in extaz, iar Akua ne-a facut sa ne simtim extrem de bine.

Cuvintele serii au fost "beautiful" si "people", iar la final de concert n-aveai cum sa pleci fara sa ai o atitudine pozitiva, o pofta de viata si convingerea ca poti face orice ti-ai propus, daca-ti doresti asta.

Akua Naru este o artista ce emana senzualitate si pofta de viata si de frumos.

Muzica ei si vibe-ul creat aseara in club sunt greu de descris in cuvinte, si ramane doar sa va spunem ca senzatiile pe care le-am trait merita sa fie repetate (de asta vom merge sa o vedem si la Electric Castle).

Cantareata rupe barierele muzicale si a schimbat imaginea femeii in hip hop, iar pentru asta merita aplauzele noastre.


Sursa foto - Concert Photography

Bio:

Povestea ei incepe in New Haven, USA, iar calatoria vietii sale este povestita pe albumul de debut The Journey Aflame.

Un maiestru feminin al artizanatului cuvintelor, Naru a atras atentia in toate partile globului, inregistrand experientele sale si fuzionand genuri muzicale cu propriul sau stil de hip-hop.

Punctul de plecare a fost Philadelphia, calatoria continuand prin Africa de Vest, cu turnee prin China, Naru hotaraste sa ramană la Köln, Germania, unde, in prezent locuieste si creeaza muzica.

Akua Naru - Poetry: How Does It Feel Now

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje