Akua Naru la Atelierul de Productie - un show hip-hop plin de senzualitate si energie pozitiva

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Akua Naru nu a venit pentru prima oara in Romania, dar este pentru prima oara cand am vazut-o live intr-un show, la Atelierul de Productie.

A fost o seara plina de senzualitate si hip-hop autentic, iar concertul ei ne va ramane mult timp in minte si in suflet.

Noaptea a inceput cu Dj Sauce, Ufe si Tru L care ne-au pus piesele perfecte pentru a intra in ritm, iar in jur de ora 1.15 dimineata, Akua a urcat pe scena in aplauzele publicului.


Sursa foto - Concert Photography

Artista a venit alaturi de trupa ei DIGFLO (un ansamblu de sase instrumentisti ce include tobe, clape, saxofon/flaut, bas, chitara si turntable) si ne-a oferit o experienta unica muzicala.

Akua Naru face poezie ritmata, hip-hop si este o predicatoare pentru femei, iubire si pace.

La un moment dat ne-am simtit ca la un concert gospel, in timp ce, pe o voce erotica, Akua ne povestea despre dragoste si despre faptul ca "women don't have power, they are power".


Sursa foto - Concert Photography

Ne-a cantat piese precum The Block, Run Away, Find Yourself, iar in clipa in care a inceput melodia Poetry - How Does It Feel Now, o explozie de energie a inconjurat Atelierul.

Pe tot parcursul show-ului s-a simtit energie pozitiva din jur, publicul a fost in extaz, iar Akua ne-a facut sa ne simtim extrem de bine.

Cuvintele serii au fost "beautiful" si "people", iar la final de concert n-aveai cum sa pleci fara sa ai o atitudine pozitiva, o pofta de viata si convingerea ca poti face orice ti-ai propus, daca-ti doresti asta.

Akua Naru este o artista ce emana senzualitate si pofta de viata si de frumos.

Muzica ei si vibe-ul creat aseara in club sunt greu de descris in cuvinte, si ramane doar sa va spunem ca senzatiile pe care le-am trait merita sa fie repetate (de asta vom merge sa o vedem si la Electric Castle).

Cantareata rupe barierele muzicale si a schimbat imaginea femeii in hip hop, iar pentru asta merita aplauzele noastre.


Sursa foto - Concert Photography

Bio:

Povestea ei incepe in New Haven, USA, iar calatoria vietii sale este povestita pe albumul de debut The Journey Aflame.

Un maiestru feminin al artizanatului cuvintelor, Naru a atras atentia in toate partile globului, inregistrand experientele sale si fuzionand genuri muzicale cu propriul sau stil de hip-hop.

Punctul de plecare a fost Philadelphia, calatoria continuand prin Africa de Vest, cu turnee prin China, Naru hotaraste sa ramană la Köln, Germania, unde, in prezent locuieste si creeaza muzica.

Akua Naru - Poetry: How Does It Feel Now

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

La ce festival de muzica mergi in vara lui 2017?
|Rezultate|Alte sondaje