Ziua a doua de OST Fest, pe soare si caldura

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Soarele necrutator nu ne-a iertat nici in a doua zi de OST Fest, asa ca pe o dogoare aproape insuportabila, am bifat prezenta la trupele din deschidere.

Prima dintre ele a fost Desant, o formatie relativ noua, infiintata in Timisoara, in 2010, de nimeni altul decat Alin Achim, pe care sigur il stiti de pe vremea cand canta alaturi de Cargo. A sunat... cum altfel decat heavy metal? - insa la ora 3 dupa-masa, publicul parea sa aiba mai mult chef de stat si audiat de undeva de la umbra, in compania unor beri reci.

Desant Desant

Baietii insa si-au facut datoria, dar parca au avut un recital prea scurt pentru a ne da seama daca au ceva original sau spus sau sunt doar o alta trupa care suna a toata istoria muzicii rock veche. La o prima auditie, cel mai mult ne-a placut vocea. Urmeaza sa descoperim restul intr-un concert numai al lor.

Ne-au impresionat in schimb tinerii - foarte tinerii! - australieni de la Mystery. I-am urmarit putin si inainte de prestatia la OST Fest si erau foarte incantati sa sa afle in Romania, land of Dracula pentru orice strain, desigur. :) Si-au scuturat pletele, s-au destrabalat si s-a vazut ca le face placere sa cante aici.

Desi nu prea suntem noi pe felie cu genul muzical abordat de Mystery, trebuie sa recunoastem ca adolescentii cu varste fragede, de 14-15 ani, ne-au impresionat prin atitudinea pozitiva si cheful de party demonstrate pe scena OST Fest. A fost o lectie de avant, entuziasm si "asa se face, chiar si fara public" pentru trupele autohtone.

Dupa prestatia celor de la Holyhell, pe scena au urcat Trooper, o formatie cu un fan base mult prea solid ca sa ne intrebam de ce au cantat ei dupa doua trupe straine si nu invers. Simplu: pentru ca strang mai multi oameni. :)

Cu totii stim deja ce canta Trooper. Coiotu nu s-a lasat intimidat de soare si a sfidat octavele in stilul caracteristic. A fost cam mult pentru urechile Metropotamului de serviciu, insa fanii care dadeau din plete langa scena cu siguranta au trait o noua experienta memorabila marca Trooper. Apropo, voua v-a placut noul lor videoclip, Voodoo?

Voua ce impresie v-au lasat trupele din deschiderea celei de-a doua zile de OST Fest?

(foto: Cristina Petrescu, Mugurel Tudor)
 

Toate detaliile legate de OST Fest, cronicile concertelor si galeriile foto pot fi gasite aici:

muzica.metropotam.ro/OST-Fest-2012/
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje