The MOOod si Traum, in Control

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ca la orice concert al unei formatii romanesti care se respecta, s-a intarziat. In loc de 9:00, s-a intrat la 9:30 si, cum era de asteptat, nu s-a inceput decat in jurul orei 10:15. Numai bine, pentru ca pana atunci, partea din spate a clubului Control s-a umplut cu un public nerabdator sa ii vada pe baietii de la The MOOod.

Desi, sincer, nici cei trei membri Traum, formatia din deschidere, nu au de ce sa se planga din punctul de vedere al fanilor. Poate nu la fel de galagiosi ca fanii The MOOod, cei veniti (si) pentru Traum au fost sufiecient de vocali si unii chiar au interactionat direct cu formatia.

Traum si The MOOoD @ Control Traum si The MOOoD @ Control Traum si The MOOoD @ Control Traum si The MOOoD @ Control

Traum au venit, au cantat si au vorbit cu publicul. Foarte mult. Parca la ei acasa, pe scena, au schimbat replici cu fanii, au dedicat o melodie trupei Chester si, constienti si ei de intarziere, ne-au linistit ca au timp si sa cante cateva piese de la The MOOod. Ca la orice spectacol, au existat si probleme, dar cei trei au trecut lejer peste microfonul vocalului care se intepenise si faptul ca au avut probleme cu inceputul piesei Anything You Want. Daca ar fi fost numai ei in line-up, probabil i-ar fi ascultat pe cei din public care urlau ‘bis’ si ar fi revenit pe scena, fie doar ca sa mai faca o gluma.

Traum si The MOOoD @ Control Traum si The MOOoD @ Control Traum si The MOOoD @ Control Traum si The MOOoD @ Control

Cum nu ei erau the main act, dupa trei sfeturi de ora, au eliberat scena pentru The MOOod. Imediat s-a simtit ca cei patru urmau sa urce, publicul s-a apropiat de scena, au inceput sa se impinga si sa incerce sa ajunga in primul rand. Efectiv, simteai cum nu ai unde sa arunci un ac. Baietii au urcat pe la 11 si, fara nici un cuvant, au inceput “atacul“. In comparatie cu ei, Traum parca au spus povesti pe scena. The MOOod sunt mai interesati sa “scuipe” melodiile una dupa alta si sa dea intensitate setlistului.

Traum si The MOOoD @ Control Traum si The MOOoD @ Control

Au vorbit, nu spunem nu. De fapt, vocalul Marius Moise a fost cel care a vorbit. I-a prezentat pe colegii de trupa, le-a urat la multi ani catorva fani, a multumit pentru aplauzele care curgeau pur si simplu. Dar scopul lor nu era sa vorbeasca, ci sa cante. Si au cantat in jur de o ora, timp in care, cu exceptia micilor pauze dintre piese, Marius nu a stat nici o clipa locului (se poate vedea si in unele poze cat de transpirat era). E greu, chiar si daca muzica nu te incalzeste, sa nu recunosti ca Marius are carisma si e un frontman excelent din acest punct de vedere. Publicul prea mare pentru Control e o confirmare macar a acestui fapt. 
1 comentariu

The MOOod si Traum, in Control
Puica
#1 -

Comentariu nou

misto baietii :) tre sa-i prind si eu intr-un concert

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje