Street Heroes Ziua 3: Gojira, Chase and Status si Dropdread

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
A venit si a trecut si cea de-a treia si ultima zi de Street Heroes cu Gojira, Chase and Status si Dropdread pe afis. Party-ul a inceput in jurul orei 20:00 cu Gojira la platane, suprapunandu-se cu festivitatile de premiere la graffiti, skate si bmx. Asa ca, majoritatea oamenilor au migrat pe pajistea din fata scenei, lasandu-i pe castigatori fara prea multe aplauze.  

Gojira
si-a facut numarul clasic, eclectic si exahaustiv, mixand de toate pentru toti - la un moment dat s-a auzit si un Nirvana condimentat la greu cu sample-uri de d'n'b. Nu a sunat rau, dar nici nu a surprins in mod deosebit. Si-a frecat degetele si noua urechile pe breakbeat, drum and bass si dubstep. Multimea l-a apreciat, mai ales primele randuri care s-au agitat in continuu si care i-au scandat numele inainte ca acesta sa paraseasca scena pe piesa Sabotage de la Beastie Boys.

Gojira @ Street Heroes Gojira @ Street Heroes

Ora 21:30 ni l-a adus pe scena pe Will Kennard, jumatate de Chase and Status. Timid si nu foarte comunicativ (in afara de o mana ridicata in aer, din cand in cand), Will si-a facut treaba bine, ajutat fiind si de Dropdread care s-a jucat de-a MC-ul pe toata durata concertului si a si fredonat cateva versuri pe unele piese.

Si Will a avut aceeasi combinatie de drum and bass, breakbeat si dubstep. Cu mai mult accent pe dubstep, unde a avut niste bass drop-uri destul reusite, dar care n-au reusit sa egaleze gorestepul lui Borgore din a doua zi. De fapt, tot dubstepul pe care l-am auzit dupa Borgore (si l-au incercat cam toti artistii care i-au urmat) mi s-a parut o varianta light de dubstep. 

Publicul nu a fost in niciun caz la fel de numeros ca la Dub Fx si nici nu s-a creat aceeasi atmosfera, dar Will a avut si el momentele sale de glorie, in care toata lumea era cu mainile in aer si dansa. Un alt moment placut a fost remixul la piesa Heartbeat de la Nneka, la care a contribuit si Dropdread

Doua dintre piesele pe care toti le asteptam cu nerabdare au fost cele cu Plan B: End Credits si Pieces, care au venit si ele si au fost primite cu urale. Dupa mai bine de o ora si jumatate de mixat, Will s-a retras si i-a lasat locul celei care avea sa puna punct intregului eveniment: Dropdread. 

Chase and Status @ Street Heroes Chase and Status @ Street Heroes Chase and Status @ Street Heroes Chase and Status @ Street Heroes
Chase and Status @ Street Heroes Chase and Status @ Street Heroes

Cu mai putin de jumatate de ora la dispozitie pentru a se manifesta, Dropdread a mai calmat un pic spiritele cu un dubstept mai "sedat", mai relaxat decat tot ce auzisem pana acum si mai linistit decat tot ce pune Dropdread de obicei pe masa la gig-urile sale. Iar lumea incepea sa se stranga in grupulete si sa paraseasca skateparkul Tineretului pe piesele sale. Si astfel s-au incheiat cele trei zile de festival urban...

Dropdread @ Street Heroes Dropdread @ Street Heroes

Desi a avut momentele sale nu foarte reusite, Street Heroes a fost all in all un festival placut, cu muzica buna si care a venit sa umple un loc gol in peisajul urban autohton, acela de festival de cultura urbana. Mai vrem si la anul! 

Vezi mai multe poze din ultima zi de Street Heroes
Vezi cum a fost la concertele din prima zi de Street Heroes
Vezi cum a fost la concertele din a doua zi de Street HeroesNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje