Sonisphere - rock, bere si ploaie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
S-au mobilizat rapid rockerii ieri, le-au spus sefilor: "halt, eu ma duc la festival!" si au umplut Romexpo chiar de pe la 4-5. Bine au facut, desi bine ar fi fost sa-l umple mai de pe la 3, sa-i vada si pe baietii de la Orphaned Land.

Inainte de orice, daca ati fost ieri si aveti abonament, nu-l aruncati. Probabil ati remarcat ca nu ati primit nici o bratara la intrare.

sonisphere

Ieri a plouat si tare bune au fost pelerinele. Cu umbrele nu aveti voie sa intrati, asa ca scoateti pelerina din rucsacul de munte si luati-o cu voi. Si azi se anunta furtuni - la ce e pe scena, cum altfel?

sonisphere

Daca nu ati fost ieri ce gasiti acolo si cu cat

- totul functioneaza pe jetoane, cum ne-am obisnuit. 5 lei - jetonul

- Tuborgul e un jeton si Holsten un jeton jumate. Cafeaua tot un jeton.

- Granini, Orangina si apa - un jeton. Cafeaua tot un jeton.

- cu doua jetoane mancati asa: 3 mici cu paine si mustar, un imens carnat bavarez (il recomandam pe asta in defavoarea micilor) sau o clatita "gigant" (si cam rece, am adauga noi).

- chiloti cu Metallica - 50 lei. :) Fata fetei la prima intalnire cand ii (speri tu) vede - priceless.

- "zona de fun" nu exista. Un prieten metropotamic a avut si explicatia: " asta-i festival serios, rockerii nu se joaca niciodata".

sonisphere

Cu accesul noi nu am vazut sa fie probleme. Bine, cel putin la iesire nu a plecat toata lumea la final, ci s-a tot plecat in timpul concertului Accept (multi nu intelegeau de ce sunt headlineri). Nici incidente mari n-am vazut sa fie, in afara de cate-un rocker mai suparat ca jandarmii nu-l lasa sa faca pogo cum vrea el.

Toaletele insa ni s-au parut prea putine si asta era ieri. Azi, maine, cand probabil va veni mult mai mult public ar putea deveni o problema.

sonisphere

All in all, Sonisphere a inceput bine si in forta. Astazi ii vedem pe scena pe "the big four" (ok, plus a little one). Programul e urmatorul:


Sambata, 26 iunie:

Vita de Vie 15.15-16.00
Anthrax 16.30-17.15
Megadeth 17.45-18.45
Slayer 19.15-20.15
Metallica 21.00-23.00


1 comentariu

Sonisphere - rock, bere si ploaie
Bogdan
#1 -

pura curiozitate :)

...am observat preturile diferitelor mancaruri si bauturi care pot fi cumparate de aici, mersi, insa am o intrebare.... CAFEAUA cat e? :P :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje