Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sensation este o serie de evenimente din sfera muzicii electronice ce se desfasoara cu mare fast in toata lumea, Romania avand ocazia sa beneficieze si ea de primul astfel de eveniment la Bucuresti, sub numele de "The Ocean of White", care s-a concretizat pe 21 aprilie in pavilionul central Romexpo.

Line-up-ul de DJ al spectacolului din Bucuresti i-a cuprins pe Greeg & Onuc, Mr. White, Fedde Le Grande, Pete Tong, Mauro Picotto si Hardwell, nume rezonante pentru orice impatimit al genului.

Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva

Binenteles ca Metropotam a simtit nevoia sa isi bage si el nasul, curios din fire cum e, asa ca si-a scos hainutele albe de la naftalina si s-a integrat si el in freamatul oceanului alb de muzica house de la Romexpo.

Intamplarea a fost, intr-adevar, una impresionanta, in primul rand prin grandoarea organizarii, prin decorul locatiei si mai ales prin cei 15 000 de participanti care s-au supus cum au stiut ei mai bine la regula de a purta o tinuta in intregime alba.

Trebuie sa recunoasteti ca o imagine cu atatea mii de oameni imbracati in alb nu e usor de gasit pe parcursul vietii, asa ca din acest punct de vedere suntem recunoscatori, pentru o experienta vizuala deosebita. Inca dinainte sa ajungem la Romexpo vedeam pe strada oameni imbracati in alb, le zambeam si eram siguri de destinatia lor.

Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva

Satisfactia vizuala a fost completata de un decor cu adevarat exceptional si foarte bine gandit, dupa parerea noastra, care consta intr-un discobol (daca il putem numi asa) central urias, la baza caruia se afla scena rotativa unde fiecare dintre DJ a mixat pe parcursul serii. Publicul avea la dispozitie si o multime de ecrane pe care se proiectau diferite imagini cu meduze sau sirene, plus multe alte meduze atarnate de tavan, care de altfel au constituit unul din motivele principale ale showului, ele aparand sub diverse forme sub ochii privitorilor, ca reprezentanti principali ai oceanului alb.

Pe langa acestea, fantanile aveau si ele un impact vizual puternic, intarit de jocurile de lumini impresionante, de lasere si de tunuri de confetii. Factorul uman a existat si el, sub forma unor animatoare care apareau in diverse ipostaze interesante, sau a unor oameni care aveau rolul de a sustine diverse reprezentatii pirotehnice incantatoare pentru ochi.

Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva

Atmosfera a fost si ea pe masura spectacolului, cu un public extaziat care se misca in cele mai diferite feluri, aclama DJ-ii si parca nu isi dorea ca seara se mai opreasca. Acestia au dat tot ce era mai bun din ei ca sa mentina pulsul constant, iar satisfactia le-a fost una superioara, in comparatie cu alte tipuri de concerte de mai mica anvergura, suntem siguri.

Mandri de inca o experienta in tolba fara fund a metropotamului, bifam Sensation -  The Ocean of White in categoria muzicii electronice pentru public larg si o categorisim sub eticheta "eveniment fastuos care merita experimentat". Voi ce parere aveti?

 

sursa foto: Cristi Mitrea, events.ro
2 comentarii

Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva
Vasile
#1 -

Pitong

Il mai stiti pe Pitong? :))
http://www.youtube.com/watch?v=rUs0Urxh4p8

Sensation - The Ocean of White, euforie vizuala si auditiva
Omid16B
#2 -

Comentariu nou

Asteptam metropotamul si la petreceri cu muzica buna, nu doar cu lasere ;)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje