Roger Sanchez si Caspa la B'ESTFEST, ziua 1

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa ce Skunk Anansie s-a retras de pe scena, festivalul a ramas in mainile producatorilor de muzica electronica. Primul nume greu din prima noapte de B'Estfest a fost veteranul Roger Sanchez. Acesta a urcat pe scena Coca-Cola la putin dupa ora 01:00 si a inceput sa ne bombardeze cu beat-uri si muzica house timp de mai bine de o ora, fara pauza.

A fost un show cam static, cel putin in ceea ce priveste scena. Sanchez s-a asezat la pupitru de unde a mixat fara prea multa interactiune cu publicul, iar o buna bucata din numarul sau scena a fost scufundata in intuneric. De cealalta parte a gardului, publicul dansa destul de euforic, entuziast, dar nu intr-un numar impresionant sau demn de un headliner de festival.

Roger Sanchez Roger Sanchez

Ce a mixat Sanchez nu ne-a gadilat urechile intr-un mod foarte placut. House-ul sau cu accente/ritmuri latino a fost destul de plictisitor si old school. Poate ar fi sunat bine intr-un club, dar nu s-a potrivit prea bine cu un festival in aer liber, in camp. Am dat un pic din cap si din talpa, apoi, ca majoritatea celor prezenti la festival, am dat o tura sa vedem ce se mai intampla si sa ne facem plinul. Roger Sanchez nu este chiar genul de "concert" care sa te tina in fata scenei.  

Tarziu, cand simteam ca ne lasa puterile, la Dance Arena s-a detonat bomba cu haos si dubstept nebun. Gojira a incalzit bine cortul pentru un alt greu al genului, venit tocmai din Regat, de la mama dubstepului si grime-ului: Caspa. Englezul a fost asteptat cu nerabdare de multi iubitori ai genului, energizati, alcoolizati si tripati. Cand englezul a inceput sa-si plimbe degetele prin marea de butoane si a lasat bass-ul sa cada, a explodat totul. Haos!

Caspa si MC Rod Azlan Caspa si MC Rod Azlan Caspa si MC Rod Azlan Caspa si MC Rod Azlan
Caspa si MC Rod Azlan Caspa si MC Rod Azlan

Am dansat pana la epuizare pe muzica lui Caspa, care ne-a intrat in sange ca un drog. La fel a facut si multimea de oameni care se stransese in jurul boxelor ca si cand acestea ar fi fost lucruri sfinte, facatoare de minuni.

Asa s-a si terminat prima zi si noapte de B'Estfest, intrand in cea de-a doua cu bass de dubstept in ureche si chef s-o luam de la capat.

Citeste si
Flogging Molly si Skunk Anansie la B'ESTFEST, ziua 1

Trupele romanesti in prima zi de B'ESTFEST: OCS, Toulouse Lautrec, Madame Hooligan si altii
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje