Recenzie si poze concert lansare album ROA in Silver Church, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Multa lume a oftat atunci cand Junkyard a "semnat" despartirea de Suie Paparude. Dar vestea despartirii a fost mai usoara cand am aflat despre noul lui proiect muzical, ROARise of Artificial, proiect inceput alaturi de Bogdan Popoiag (Unu’).

Pentru ca prima lor piesa ne-a placut, placut, placut, abia asteptam sa vedem ce ne-au pregatit baietii la lansarea albumului de debut, Artificial. Lumea era deja pe baricade and am ajuns noi ieri seara in Silver Church in jurul orei 23:00 si se misca pe mixurile lui DJ Marika, invitat sa dezmorteasca atmosfera. Nu i-am asteptat prea mult pe cei de la ROA care s-au instalat foarte rapid pe scena la 23:30. Au inceput rugandu-ne sa facem liniste. Liniste?! Da, da, da, liniste nu zgomot, acesta fiind numele piesei cu care baietii au inceput concertul.

Lansare album ROA @ Silver Church Lansare album ROA @ Silver Church

Au urmat Disco-bar, King Wanna Be si Malfunction care nu au fost foarte bine primite de public (Junkyard ne-a spus ca abia asteapta sa ascultam de cateva ori albumul ca sa putem canta cu ei la viitoarele concerte). Atmosfera a inceput sa se anime serios, insa abia dupa Malfunction si Cyber Hypnotic, doua dintre melodiile care ne-au placut cel mai mult aseara la prima ascultare.

Cand a inceput Gradina de vara, mainile s-au ridicat la comanda lui Junkyard ("Cine-i dus cu biscuitele, sa ridice o mana si sa puna jos cutitele"), iar lumea a inceput cu adevarat sa simta muzica celor de la ROA. Din pacate, marea dezamagire a serii a coincis cu cel mai asteptat moment al concertului – Ne place nu ne-a placut deloc live. Sa fi fost sonorizarea care a facut figuri tocmai atunci, sa fi fost asteptarile noastre prea mari, cert este ca Ne place nu a fost explozia de energie la care speram.

Lansare album ROA @ Silver Church Lansare album ROA @ Silver Church

Dupa momentul Ne place au urmat doua piese la care noi am simtit un potential de viitor hit - Aripi in vant si Natiune de emsii. Din ceea ce am observat, publicul a reactionat mult mai bine la melodiile in limba romana. Concertul s-a terminat un pic mai rapid decat ne asteptam – dupa piesa Pe pamant, baietii ne-au multumit ca am fost prezenti in numar atat de mare si l-au lasat la butoane pe Gojira pentru a continua petrecerea. Parca ar fi mers un mic bis cu o noua incercare la Ne place.  Dar… asteptam concertul viitor!

Track-list:
Liniste
Disco-bar
King wanna be
Malfunction
Cyber hypnotic
Gradina de vara
Big boy
Ne place
Aripi in vant
Natiunii de emsii
Spit
Top of morning
Europa
Pe pamant

Cronica realizata de Andreea Sofrone

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje