Recenzie si poze concert British Sea Power in Silver Church, Bucuresti

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Miercuri seara pe scena unui Silver Church care nu s-a umplut decat doar pe jumatate au urcat cei de la British Sea Power. Faptul ca nu a fost atat de multa lume nu a fost neaparat un lucru rau, pentru ca la bar s-a ajuns mult mai usor, iar cei prezenti in club au putut sa se miste liber.

Deschiderea a fost asigurata de Robin and The Backstabbers care au sunat foarte, foarte bine. Au fost plini de energie, pe care au dat-o mai departe in public. Pe una dintre boxe era si o hartie pe care scria Marele Zgomot, si asa a fost. Robin si ai sai Backstabberi si-au facut deja un obicei din a personaliza scenele pe care canta cu tot felul de obiecte, ne amintim ca la Liveland au adus chiar si cateva animale impaiate.

Melodiile lor au fost ca un zgomot placut care, din pacate, nu i-a facut decat pe cei mai dezinhibati sa danseze, pentru ca restul s-au trezit ceva mai tarziu. Totusi, cei prezenti in sala au primit si un bis din partea celor de la Robin and The Backstabbers.

British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church
British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church

Dupa cateva minute de pregatiri in care scena s-a transformat intr-un fel de gradina botanica, cei de la British Sea Power si-au facut aparitia in aplauzele celor din sala. Britanicii nu au avut insa parte de acelasi public ca Robin and The Backstabbers, pentru ca unii dintre cei veniti la concert au plecat imediat dupa trupa din deschidere. British Sea Power au sunat bine la inceput si multi dintre cei ramasi in fata scenei au dansat si au aplaudat fiecare melodie.

Din pacate, pe masura ce timpul trecea, parca si cei de pe scena oboseau, iar melodiile nu mai sunau chiar atat de bine. Asa ca, dupa ora 23:00 lumea a inceput sa plece spre taxiuri. Cei ramasi au dansat pe melodii ca: Who's in Cotrol, We Are Sound, Lights Out, True Adventures, No Lucifer, Living Is So Easy si Waving flags.

British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church
British Sea Power @ Silver Church British Sea Power @ Silver Church

Sonorizarea a fost buna, singura problema fiind ca la un moment dat vocea parca nu se mai auzea atat de clar si era acoperita de instrumente. Jocul de lumini a fost si el unul foarte bun, iar concertul celor de la British Sea Power a fost primul la care am vazut scena din Silver Church bine luminata (poate si datorita stilului trupei). Scena a aratat deosebit pentru ca britanicii au imbracat microfoanele si tobele in crengi pline de frunze.

Dupa concert, cei de la British Sea Power s-au intalnit cu fanii in Control, unde petrecerea a continuat pana spre dimineata. Totusi, daca ar fi sa compar cele doua formatii care au cantat aseara in Silver Church, parca au sunat mai bine cei de la Robin and The Backstabbers (dar asta e doar o problema de gusturi, don't shoot me).

2 comentarii

Recenzie si poze concert British Sea Power in Silver Church, Bucuresti
john lennon
#1 -

Omfg

"Totusi, daca ar fi sa compar cele doua formatii care au cantat aseara in Silver Church, parca au sunat mai bine cei de la Robin and The Backstabbers (dar asta e doar o problema de gusturi, don't shoot me)."

Esti prost. Scurt pe doi.

Recenzie si poze concert British Sea Power in Silver Church, Bucuresti
dragos
#2 -

hmmm

... tu fiind baiatul care n-are coaie sa isi asume o parere? noua aici ne pare ca mai degraba tu esti prost :-)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje