Pre-party B'Estfest: Foreign Beggars au facut haos in Fabrica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

B'estfest-ul e foarte aproape, iar organizatorii au tinut sa ne aminteasca acest lucru si, in acelasi timp, sa ne bage in atmosfera de festival printr-un pre-party cu Foreign Beggars in Fabrica. Rezultatul a fost ca pe la 2 noaptea Fabrica se zgaltaia din toate incheieturile sub ritmurile de dubstep si grime, sub talpile celor care faceau pogo si care au umplut clubul pana la refuz. A fost haos, unul frumos si abia asteptam cele trei zile de B'Estfest.  

Dar sa incepem cu inceputul. Primul care a incalzit atmosfera cu o portie de hip hop a fost Carbon. Nu a avut un public foarte numeros, pentru ca oamenii inca socializau pe terasa, iar multi nici nu venisera inca. In orice caz, a fost un preview bun la ce-i asteapta pe cei care se duc la lansarea albumului Haarp Cord - Vremurile din urma, pe 3 iunie in Silver Church.

Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica

Dupa bucata lui Carbon a inceput sa se stranga si lumea in fata scenei, iar printre ei si destul de multe vedete, printre care si Vlad Craioveanu, Junkyard, Puya sau Deliric.

Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica

A urmat Aforic, cu multi fani in public, care a reusit prin piesele sale sa faca un warm up bun pentru ce avea sa urmeze. Totusi, ni s-a parut un pic cam scurta interventia sa. S-a terminat cand nici nu ne asteptam si a lasat locul lui DJ Amon, care a servit o portie excelenta de dubstep si drum and bass cu care ne-a facut sa nu ne mai simtim talpile.

Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica

Trecerea de la mixul lui Amon la Foreign Beggars s-a facut fara nicio pauza. Ni s-a parut chiar o prelungire fireasca a ceea ce ascultasem pana atunci, pentru ca dupa un Cypres Hill pe ritmurile nebune ale lui Rusko, Foreign Beggars a picat perfect. 

Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica

A urmat o ora si ceva de haos, in care publicul a fost bombardat cu bass, cu beat-uri grele, versuri scuipate cu un flow incredibil de catre Vulgatron, iar Metropolis a avut grija ca din cand incand sa mai racoreasca publicul cu cate-o sticla de apa imprasitiata odata cu lumina stroboscoapelor. 

Britanicii sunt niste veterani ai genului, activand de mai bine de 16 ani, iar concertul lor ne-a dovedit inca o data de ce sunt atat de apreciati si explica si colaborarile cu artisti precum Noisia, Skrillex sau Flux Pavilion.

Au interactionat cu publicul, Vulgatron a primit si o sapca de la un fan, l-au facut pe Puya sa danseze pe dubstep, au facut un mash up cu o piesa de thrash metal de la Slayer (pentru ca stiau ca se apropie si concertul acestora), s-a facut si pogo - intr-un cuvant: haos.

Ii mai asteptam! Poate la un after-party B'Estfest! :)

Foreign Beggars in club Fabrica Foreign Beggars in club Fabrica

 

Mai multe poze de la concertul Foreign Beggars din Fabrica
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje