Pipes and Pints, celtic punk rock cu tatuajele la vedere la B'Estfest 2012

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

In ultima zi de B'Estfest am avut parte si de un moment foarte misto de celtic punk rock oferit de baietii de la Pipes and Pints. Pentru ca au inceput pe la 19:30, cand soarele inca facea ravagii, Pipes and Pints n-au avut parte de un public foarte numeros, asa cum ar fi meritat (care sa faca pogo sau pe care sa se poata face crowd surfing), dar au reusit sa stranga ceva lume pe care n-au lasat-o deloc indiferenta.

Am tot auzit oameni din public care se intrebau daca sunt irlandezi, poate si pentru ca Vojta Kalina, cel care canta la cimpoi, avea scris pe pantaloni Flogging Molly. Insa, Pipes and Pints sunt din Cehia. Apropo de public, in primele randuri se aflau si cei de la E.M.I.L. si parea ca le place ce vad/aud.

Pipes & Pints @ B'Estfest 2012 Pipes & Pints @ B'Estfest 2012

De efect au fost si tatuajele solistului, Syco Mike, expuse si pentru a fi admirate, dar si pentru ca afara era extrem de cald, lucru pe care l-au spus si ei in repetate randuri. 

Chiar daca multe dintre piesele lor au sunat cam la fel, toate au fost pline de o energie excelenta, iar pe scena s-au miscat incontinuu, au sarit, aproape ca au facut si un mic pogo, iar Vojta, in pauzele pe care le lua de la suflatul in cimpoi, avea grija sa supravegheze publicul si sa intrebe persoane din public daca se simt bine. Ne-a placut tare mult felul in care facea acest lucru, cu zambetul pe buze si facand semne ca poate cei din public ar mai trebui sa bea un pint.

Pipes & Pints @ B'Estfest 2012 Pipes & Pints @ B'Estfest 2012 Pipes & Pints @ B'Estfest 2012 Pipes & Pints @ B'Estfest 2012

Daca nu ne inselam, piesele pe care le-au cantat au fost de pe albumul lor din 2009, Until We Die. Au sunat tare bine si am vrea sa-i mai vedem pe Pipes and Pints, poate cu E.M.I.L. in deschidere. N-ar fi rau deloc! 

Ce ne-a mai placut, a fost discursul tinut de Syco Mike impotriva rasismului: Fuck white supremacy! Si care s-a continuat cu piesa Fight the Fight.

Vezi mai multe poze de la Pipes and Pints @ B'Estfest 2012

Restul cronicilor de concerte si mai multe galerii foto de la B'estfest puteti gasi aici:

http://muzica.metropotam.ro/B-Estfest-Summer-Camp-2012/
1 comentariu

Pipes and Pints, celtic punk rock cu tatuajele la vedere la B'Estfest 2012
Roxa
#1 -

Comentariu nou

S-a facut crowdsurfing si pogo la greu, catre final. :)) In fata scenei era norisorul de praf care s-o dovedeasca.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje