Overkill, eliminati prin KO

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Un alt nume mare al scenei thrash, Overkill a ramas si el in atentia publicului, desi este foarte greu de spus de ce. Practic, din punctul meu de vedere Overkill a terminat treaba la "The years of decay", un album care a aparut in 1989, desi nici "I hear black" din 1991 nu este de lepadat.

Ceea ce am vazut din partea celor de la Overkill este, zic eu, putin mai bine decat ceea ce am primit de la Exodus. Trupa a parut mult mai in forma pe scena de la OST Fest, iar publicul s-a manifestat ca atare.

Overkill Overkill

Desi nu mai este la prima tinerete, vocea lui Bobby "Blitz" Ellsworth suna foarte aproape de zilele de glorie, fiind marca inregistrata a formatiei. Miscarea pe scena nu mi s-a parut deosebita, una mai putin dinamica decat a celor de la Exodus, dar nici nu as spune ca ar fi nevoie de mai mult.

Overkill Overkill
Overkill Overkill

Overkill au incercat sa cante asa cum o faceau la inceput de carriera, oferind publicului si piese mai noi, dar si unele mai vechi. Tocmai de aceea, in clipa cand am auzit "Elimination" mi-am dat seama ca sunt in fata unei alte legende la final de cariera, pentru ca respectiva piesa a fost departe de a ma impresiona asa cum o facea la vremea la care am ascultat-o prima data, sau cum o facea din concertele anterioare pe care le-am vazut cu Overkill.

Una peste alta, Overkill au fost pe scena de la OST Fest, aratandu-ne ce bine ar fi fost sa o vedem acum 15 sau 20 de ani, pe vremea cand facea furori si era in plina forma.

Overkill Overkill
Overkill Overkill

Asa, am primit un KO al timpului, departe de a mai avea ceva de spus, unul al carui singur merit este ca inca se tine pe picioare. Si asa am senzatia ca in materie de thrash, singurul concert care va merita atentia in acest an va ramane tot cel al trupei Slayer.

Sa ne auzim cu bine de la urmatoarea cantare.


Mai multe fotografii in galerie (foto: Mugurel Tudor, Cristina Petrescu)

 

NU UITATI: toate detaliile legate de programul trupelor, pretul biletelor si asa mai departe, inclusiv cronicile concertelor si galeriile foto pot fi gasite aici:

muzica.metropotam.ro/OST-Fest-2012/5 comentarii

Overkill, eliminati prin KO
Razvan G
#1 -

Comentariu nou

"Tocmai de aceea, in clipa cand am auzit "Elimination" mi-am dat seama ca sunt in fata unei alte legende la final de cariera, pentru ca respectiva piesa a fost departe de a ma impresiona asa cum o facea la vremea la care am ascultat-o prima data"

Aici n-as da vina in totalitate pe ei. Poate ai imbatranit si tu, nu?:)
Overkill nu mi-au placut niciodata insa-i de remarcat macar pofta de cantat pe care au aratat-o aseara...

Overkill, eliminati prin KO
:))
#2 -

:))

Am impresia ca esti retardat. Daca tu poti compara concertul Overkill cu sictirul oferit de Slayer, foarte bine. Nu inteleg ce vrei sa demonstrezi prin toate cronicile astea de tot cacatul, ca prostia nu are limite? Serios, ai alergat dupa carnati toata ziua?

Overkill, eliminati prin KO
Ratonu
#3 -

Bai nene

Iubesc Slayer, dar Overkill-ul asta rupe fasolea show-ului de la Arenele Romane. Ma uitam la Bobby "Blitz" si ma ziceam "Bai, asta n-a plecat niciodata din New Jersey-ul anilor '80, a venit aici cu un TARDIS sau un DeLorean". La Araya ma uitam si ma gandeam "eh, e si el batran si obosit, i se iarta". Nu stiu, sa fie faptul ca pe Overkill nu-i mai ascultasem din liceu, de i-a facut pe astia sa para mai proaspeti si mai cu suflet?

Sau la tine, BogDan, sa punem nemultumirea pe seama faptului ca n-ai prins pe niciunul din chitaristii "clasici" Overkill? :)

Overkill, eliminati prin KO
BogDan
#4 -

@Razvan G

Sunt tânăr. Tânăr cu spatele frumos, chiar dacă doare puţin după concertul Manowar :) Au obosit, să ştii, au obosit mai mult decât mă aşteptam :)

Overkill, eliminati prin KO
BogDan
#5 -

@Ratonu

Live nu aveam cum să-i prind :)
Iar Araya are vreo 52 de ani, dacă ţin eu bine minte, deci nu este bătrân, e în plină a doua tinereţe :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje