OldGreen, un debut si atat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Sa deschizi un festival de anvergura Rock The City nu este chiar un lucru usor. Poate tocmai de aceea mi-am spus de fiecare data ca a alege atent o formatie de debut este la fel de important ca si alegerea unui headliner inspirat. Desigur, de cele mai multe ori lucrurile nu ies, poate si datorita publicului restrans, dar macar se poate incerca.

OldGreen OldGreen
OldGreen OldGreen

OldGreen a urcat pe scena de la Rock The City incercand sa impresioneze. Poate ca aici a fost si ambitia unei formatii care mai avea putin si canta in deschiderea concertului Bon Jovi. Insa a avut probleme.

Prima cu care s-a confruntat a fost publicul, extrem de putin la acea ora, probabil pregatit sa-si faca aparitia in celelalte doua zile de concert, cand trupele incep sa aiba un nume din ce in ce mai mare. Curios, pentru ca aud de ani de zile povestea cu rock-ul romanesc, ala care e mort, dar nimeni nu se prea gandeste ca primii care il ucid sunt fanii care nu vin sa-l asculte.

OldGreen OldGreen  OldGreen OldGreen
 

In alta ordine de idei, concertul celor de la OldGreen nu m-a impresionat mai deloc. Nu sunt sigur ca trupa si-a format inca un stil clar, pentru ca am avut senzatia faptului ca penduleaza intre mai multe teme pe care nu se decide daca sa le adopte sau nu.

Nu sunt singurul care a remarcat lucrul acesta, pentru ca am auzit mai multi spectatori intrebandu-se ce canta, de fapt, Old Green. Raspunsurile au fost variate: hard-rock, heavy-metal si, lucru cu care sunt departe de a fi de acord, am auzit de thrash. Eu nu stiu ce thrash or fi ascultat oamenii aia, dar OldGreen numai asa ceva nu canta.

Asa ca OldGreen a deschis un festival si atat. Nu cred ca exista vreun lucru in recitalul lor care sa-l faca memorabil, asa ca vor ramane in memoria Rock The City prin faptul ca este prima trupa care a cantat la editia 2012.

Sa ne auzim cu bine de la urmatoarea cantare.


Foto: Cristina Petrescu. Mai multe fotografii in galerie

Alte cronici de concerte, precum si galerii foto de la Rock the City gasiti la:

http://muzica.metropotam.ro/Rock-the-City-2012/4 comentarii

OldGreen, un debut si atat
JAKE GRASSFIELD
#1 -

OLDGREEN OFFICIAL REPLY :)

LA CAT DE PUTIN V-AM IMPRESIONAT COMENTARIUL ESTE SUPRADIMENSIONAT,CA SA NU MAI VORBIM DE POZE CARE SUNT SUPER!!! MULTUMIM MULT!!! PE VIITOR AR FI MULT MAI UTIL ROCKULUI ROMANESC DACA V-ATI LIMITA DOAR LA POZE !

OldGreen, un debut si atat
Razvan G
#2 -

hai nu va suparati...

...doar este evident ca nu va veti putea vreodata ridica la valoarea unor monstri sacri ca Zapada, Marian Nistor, Mihaescu in mizerie sau ceilalti. Mai beti laptic, mai pompati potol, si poate cine stie, intr-o zi un bogdanel va fi prietenus si cumintel cu voi. Nu ca asta ar insemna ceva in buzunar...

OldGreen, un debut si atat
iulian
#3 -

hei!

razvan care e treaba cu buzunarul ca eu nu pricep? am vazut ca ai mai comentat inteleg ca te sti cu bogdan si va contrati dar nu pricep asta cu bani. sti ceva sau care-i smecheria? :)

OldGreen, un debut si atat
Razvan G
#4 -

@iulian

A fost doar o gluma, mai mult sau mai putin reusita, nimic altceva. Bafta in continuare!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje