Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Narcotango s-au intors pentru a treia oara in Romania, la Sala Palatului din Bucuresti pe 16 mai, insotiti de o echipa de dansatori de la diferite scoli de tango, a caror coregrafie a fost coordonata de Razvan Mazilu.

Incantat oricand sa vada un amestec de arte, Metropotam si-a ascutit si el simturile marti seara la Sala Palatului si a luat parte la spectacolul de muzica si dans, alaturi de spectatori de toate varstele.

Trupa Narcotango, alcatuita din Carlos Libedinsky la bandoneon, Mariano Castro la clape, Marcelo Toth la chitara si Fernando del Castillo la tobe a avut o prezenta scenica deosebita, atat prin muzica fluida si relaxanta, cat si prin charisma lui Carlos, fondatorul trupei, care avea grija sa comunice si sa glumeasca cu publicul dupa fiecare piesa.

Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu

In ceea ce priveste muzica, trupa penduleaza in jurul notiunii de tango, combinand-o in diverse feluri si oferindu-i variate dimensiuni, care pleaca de la tango-ul clasic dar introduc pasaje moderne de chitara sau percutie, ritmuri africane sau influente din alte stiluri de muzica argentiniene. Pe scurt, muzica lor este incantatoare ascultata individual, si in acelasi timp furnizeaza un fundal perfect pentru dansatorii care au aparut in scena din cand in cand in seara de marti.

Pasajele de dans au fost variate, dar nu putem spune ca ne-au impresionat prea mult, observand ca dansatorii de pe scena nu erau chiar foarte entuziasmati cu ce faceau. In ciuda acestei impresii, ne-am bucurat de aceste momente oricum, ele alternand in coregrafie, de la dans in pereche, la dans in trei, la dans in pereche de barbati, pana la o scena plina de cupluri care dansau.

Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu

Pe langa momentele de dans am avut parte si de un moment de acrobatii in aer, asemanator cu cel de la Kings on Ice, de asemenea insotit de muzica celor de la Narcotango.

Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu

Finalul concertului a ridicat sala in picioare si o multime de perechi imbracate in negru au rasarit din diferite colturi si au inceput sa danseze tango, fiecare dupa cum simtea.

Trupa a multumit tuturor, inclusiv lui Razvan Mazilu, care s-a aratat si el publicului pentru o reverenta, si a promis ca va incerca sa se intoarca in Romania in fiecare an, pentru ca se bucura mereu de atmosfera de aici.

Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu Narcotango si dansatorii lui Razvan Mazilu

Va lasam cu momentul ispitei si al dansurilor in trei, insotit de muzica trupei Narcotango.

           

 
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje