Milow – sound-ul american de la B’Estfest

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

A salutat publicul cu nonsalanta si accentul unui american, era imbracat ca un american, muzica lui are un sound foarte american, live band-ul – american si el, iar Nina Babet, solista care l-a acompaniat pe scena de la B’Estfest avea si ea vibe-ul american.

Cum de omul asta vine din Belgia, nu ne putem explica.

Milow @ B'Estfest 2012 Milow @ B'Estfest 2012

Concertul pe care l-a sustinut aseara pe scena Coca Cola a fost bun, dar ni s-a parut ca se cam grabeste. A cantat in jur de 9 piese, pe care noi le-am asociat stilulului country. In afara de AYO Technology, care a pastrat sound-ul pop cu care ne-a obisnuit Milow, toate celelate ne-au dus cu gandul la unul din acei rednex ai Statelor Unite, care fac muzica doar din povestile lor de viata.

Ca sa-ti placa Milow, trebuie sa-ti placa neaparat cultura americana si sa gusti tenta subtila de melodrama din piesele country. Asta e concluzia cu care am plecat aseara de la B’Estfest.

Melodiile din setlist-ul de seara trecuta par sa tinteasca spre emotii mai mult decat spre ureche. California Rain, Where My Head Used To Be, I’m Gonna Move to Canada, She Might She Might, Little in The Middle suna excelent atunci cand sunt cantate live. Dar concertul iti ramane in minte nu atat prin calitatea muzicii, cat prin mesajul lui de "carpe diem, ia-ti valizele si pleaca".

Milow @ B'Estfest 2012 Milow @ B'Estfest 2012

Ne-a deranjat, dupa cum am spus, faptul ca parea a fi pe fuga. Interactiunea cu publicul a fost scurta si destul de irelevanta. Cu toate astea, audienta l-a primit frumos, fetele pareau deosebit de bucuroase sa il vada. Au cantat cu el, au batut din palme, au aprins brichetele.

Milow si-a incheiat prestatia cu o piesa jucausa, You and Me. A plecat de pe scena in aceeasi graba cu care si-a sustinut intreg concertul.

Dar nu suntem suparati pe el. Si nimeni din public nu parea sa fie.

Vezi mai multe poze de la Milow @ B'Estfest

Restul cronicilor de concerte si mai multe galerii foto de la B'estfest puteti gasi aici:

http://muzica.metropotam.ro/B-Estfest-Summer-Camp-2012/
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje