Mega-Mustaine

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Dave Mustaine este tipul individului aparte, fie ca asa vrea sa fie, fie ca forteaza lucrurile pentru a-si asigura partea de imagine care-l intereseaza.

Napustit pe scena de la OST Fest, Dave Mustaine s-a prezentat asa cum ii place lui mai mult: in camasa alba si blugi, contrar ideii generale ca rocaru' trebuie sa fie imbracat in negru. Si sincer, imi place, pentru ca lucrul principal in toate ecuatia asta este muzica, pe care Megadeth o stapanesc extrem de bine.

Megadeth Megadeth
Megadeth Megadeth

Concertul a aratat ca Megadeth sunt o trupa in plina forma si a mai aratat ca Lars Ulrich a facut un bine imens muzicii alegandu-l pe Hetfield si permitand in acest mod aparitia unei trupe de talia celei condusa de Dave Mustaine.

Baietii au navigat fara probleme prin toata discografia (generoasa si plina de albume serioase), iar la "A tout le monde" toate mainile s-au ridicat in aer pentru ca piesa este deosebita, capabila sa incinga imediat orice spirit. Nu ca acesta ar fi fost singurul moment de gen, pentru ca fanii n-au stat vreo clipa locului, purtand recitalul lui Mustaine catre ceea ce se poate spune ca merita sa fie: un moment deosebit din partea unui Big 4.

Megadeth Megadeth
Megadeth Megadeth
Megadeth Megadeth Megadeth

Iar la ceea ce au aratat pe scena de la OST Fest sper sa-i mai vad la Bucuresti, de data aceasta intr-un concert numai al lor, pentru ca sunt o formatie care merita vazuta ori de cate ori urca pe scena.

Sa ne auzim cu bine de la urmatoarea cantare.

Mai multe fotografii in galerie (foto: Mugurel Tudor, Cristina Petrescu)
Toate detaliile legate de OST Fest, cronicile concertelor si galeriile foto pot fi gasite aici:

muzica.metropotam.ro/OST-Fest-2012/2 comentarii

Mega-Mustaine
lazarescu
#1 -

era kirk, nu james

De fapt, Dave Mustaine a fost in locuit de Kirk Hammet in Metallica, si in nici un caz de Hetfield, cu care era coleg in aceasta trupa. Apoi, concertul de la OST a fost jalnic, deoarece a dispus de un sunet de-a dreptul execrabil. Megadeth este trupa ce are nevoie de sunet bun, nu de o astfel de mizerie, deoarece au o muzica foarte tehnica, in care fiecare nota, fiecare bataie conteaza.

Mega-Mustaine
Razvan G
#2 -

Asta-i cronica de concert?

Domnu' Bogdan, scuza-ma dar asta numai cronica de concert nu-i.
3-4 randuri care contin consideratii mai mult generale, decat relatari ale unor momente petrecute aseara.

In ceea ce priveste concertul, desi mi-a parut cel mai bun dintre cele 3 vazute cu ei pana acum, a avut iar probleme cu sunetul. Repet, i-am vazut de 3 ori si de 3 ori au avut mari probleme cu sunetul. Ca sa nu mai spun ca au avut cele mai multe amplif-uri dintre toate trupele prezente dar una dintre cele mai proaste si incete sonorizari din festival.
Parca dupa 3-4 piese s-a mai reglat ceva, insa tot prost a ramas. Nu-mi explic...refuz sa ma gandesc ca Mustaine s-a inconjurat de incompetenti, incep sa ma gandesc ca-i mana lui.
S-o gandi ca nu mai are voce probabil, dar nimanui nu-i pasa. Chiar stim cu totii ce timbru are si ca n-a fost niciodata vreun mare vocal, tot ce vrem este sa se auda tare si clar, nu o vajaila distorsionata.

In alta ordine de idei, mi-a placut playlistul si cheful cu care au prestat. Chiar pareau in forma...

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje