Les Elephants Bizarres la B’Estfest – concert extraordinar dar poate anul viitor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am vrea sa spunem numai de bine despre concertul baietilor de la Les Elephants Bizarres pentru ca sunt simpatici, asa plini de viata cum urca ei pe scena de fiecare data. Dar la B’Estfest nu ne-au facut praf.

Ce-i drept, eram inca hipnotizati de concertul care tocmai se incheiase, al Subcarpatilor. Dar si de n-am fi fost, tot neimpresionati ne-am fi declarat.

Les Elephants Bizzares2Les Elephants Bizzares

In primul rand, sonorizarea a fost varza. Live band-ul rasuna atat cu atata forta, incat abia se puteau distinge versurile pe care vocalistul parea ca le ingana, mai degraba decat ca le canta. Pentru cineva care nu e impatimit al genului sau macar fan al trupei, era imposibil sa distinga versul de riff si clapele de tobe. Un mare amalgam.

Au cantat in jur de 9 piese:  Hello says the devil, Smile, The boys, Mushroom girl, Have no fear,Paper puppets, Zoologii, Wish (you were here) si, desigur, Nu ma opri, piesa care a innebunit multimea cu videoclipul ei plin de viata si de vara.

Ne place, in schimb, de ei. Baietii sunt plini de energie si zambesc intr-una. Asa un vocalist prietenos, mai rar.  La un moment dat, tot dansand cu degetul intins spre public si miscandu-si energic soldurile, Stefan amintea putin de coregrafiile pe care le vedeam la TV, in concertele ‘N Sync. Simpatic.

Les Elephants Bizzares3Les Elephants Bizzares4Les Elephants Bizzares5

Publicul a fost..meh. Nici prea activ, nici plictisit. Erau cateva fane puse pe treaba in primul rand si ceva oameni mai zbenguiti pe undeva prin spate, dar nimic notabil. Au facut galagie de vreo doua ori, la cererea artistului insa in cea mai mare parte a timpului au fost destul de chill.

Mare pacat atunci cand un artist suna mai bine pe inregistrari decat intr-un concert live. Dar asa au fost Les Elephants pe scena Coca – Cola de la B’Estfest.

Ne sunt dragi, dar speram la ceva mai mult la urmatorul festival. Poate la Fanfest, ce ziceti?

Restul cronicilor de concerte si mai multe galerii foto de la B'estfest puteti gasi aici:

http://muzica.metropotam.ro/B-Estfest-Summer-Camp-2012/
2 comentarii

Les Elephants Bizzares la B’Estfest – concert extraordinar dar poate anul viitor
Dan Oinu
#1 -

RR nu ZZ

Daca tot va sunt simpatici, macar numele sa il scrieti corect!
BIZARRES!

Les Elephants Bizzares la B’Estfest – concert extraordinar dar poate anul viitor
Ioana
#2 -

Comentariu nou

Mai exista FanFest?

Elefantii astia mi se pare un pic supraestimati. Asa, un pic. :)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje