Kreator la B'estfest, dornici de moshpit, circle pit, wall of death

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ein, zwei, drei!

Sau... nu. Kreator au dat dovada de o energie cu care greu ai fi putut tine pasul, la B'estfest. Sigur, usor pentru ei la ora 1:30, cand peste canicula s-a asternut aerul racoros al noptii. Pacat ca peste noi, muritorii de rand, a cazut ca o nicovala oboseala din timpul zilei.

In ritmuri ametitoare si rapide de thrash, concertul Kreator incepuse promitator, cu Violent Revolution. Rockerii care inca mai aveau chef de zbantuiala si scuturat violent pletele isi facusera loc in primele randuri si pur si simplu le faceau vant celor de pe scena, atat de energic biciuiau aerul cu parul.

Kreator la B'estfest Kreator la B'estfest

Ceilalti (adica vreo 50% dintre oamenii prezenti) ascultau linistiti, tolaniti pe iarba, savurand muzica dar fiind lipsiti de stropul de magie necesar pentru a se ridica si a se alatura celorlalti. Care strop de magie ar fi putut veni din partea trupei... si n-a venit.

Kreator live sunt o trupa foarte profi, care se incheaga de minune si afiseaza experienta celor 30 de ani de activitate. Pacat insa ca ei sunt atat de constienti de asta incat uita ca publicul mai trebuie si cucerit. Tot ce auzeam de pe scena era "moshpit", "circle pit" si "wall of death", venite mai degraba ca niste ordine decat ca un indemn la intregirea atmosferei reusite.

Vrei mosheala? Castig-o! Dar nemtii erau prea ocupati sa isi faca numarul si sa sune bine ca sa mai dea vreo importanta comunicarii cu publicul. N-ar fi primii, insa situatia era putin cam stanjenitoare. Ah, da, am mai fost indemnati la crima pe Pleasure to Kill (kill, kill, kill!), lucru care ne-a smuls cateva zambete.

Kreator la B'estfest Kreator la B'estfest

"Astia canta aceeasi piesa de la inceput pana la sfarsit?" sau "Hai sa plecam acasa" - reactii din publicul care nu se misca. Deci parerile sunt, si ele, impartite. Ce-i drept, de la un punct incolo, vocea cu prea mult ecou a vocalului putea deveni obositoare.

Am auzit Hordes of Chaos, Phobia, Phantom Antichrist (de pe albumul nou), From Flood into Fire, Enemy of God (care a fost "dedicated to people who follow their own religion").

Pe noi, Kreator ne-a convins. Ar fi facut-o insa si mai bine daca ar fi incetat o clipa sa se ia atat de in serios si sa incerce sa se vare pe sub pielea publicului, caci multi altii inaintea lor au dovedit ca poti face show si cu public obosit, pana sta soarele sa rasara.

Voua ce impresie v-a lasat Kreator?

Pozele, toate cele patru cat-de-cat (multumim luminilor lipsa, din nou, pe aceasta cale).

Restul cronicilor de concerte si mai multe galerii foto de la B'estfest puteti gasi aici:

http://muzica.metropotam.ro/B-Estfest-Summer-Camp-2012/
3 comentarii

Kreator la B'estfest, dornici de moshpit, circle pit, wall of death
Bogdan
#1 -

Pe cine trebuia să mai convingă nemţii ?

Kreator la B'estfest, dornici de moshpit, circle pit, wall of death
Bogdan
#2 -

Pe cine trebuia să mai convingă Kreator ?

Poate pe românii care au stat liniştiţi în comunism, să se "vâre" un pic sub pielea lor ...

Doamne fereşte de asemenea cronică morbidă !

Kreator la B'estfest, dornici de moshpit, circle pit, wall of death
iulian
#3 -

pentru Bogdan

Pe cine TREBUIAU. Da? Dispari la scoala.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje