Kormac @ The Ark

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Dupa ce vineri seara toata lumea a "dat vina" pe Coco la The Ark si a plecat nemultumita trantind usile la taxiuri, sambata seara Underground-ul din The Ark l-a gazduit pe Dj Kormac, fara big band, doar DJ set.

Anuntat pentru ora 21:00, Kormac a ajuns in spatele platanelor abia dupa ora 00:00, dupa un warm up de doua ore cu Amon, care ne-a trecut prin funk, trip hop, dub si a reusit sa miste destul de bine oamenii din "underground" - totusi, un warm up de doua ore e un pic cam mult. O intarziere de 3 ore destul de suparatoare. 

Nici publicul nu a fost foarte numeros, in jur de 50-60 de persoane (cel putin atat am aproximat noi). In orice caz, dupa miezul noptii, cand Kormac a inceput sa-si invarta degetele pe discuri, plin de energie si de entuziasm, am uitat de toata intarzierea si am fost numai ochi si urechi. De aceasta data, Kormac a venit inarmat cu o noua tehnologie care-i permite sa faca si scratchuri si sa manipuleze si imaginea (proiectiile video) folosindu-se de platane.


In The Ark Kormac a venit direct din Cluj, dupa show-ul sustinut in Boiler Club (clipul de mai sus, dreapta), desi bucurestenilor le-a spus in deschidere ca a aterizat direct din Dublin. Probabil din cauza mahmurelii de care tocmai scapase: "Having shifted the mother of all hangovers I've arrived in Bucharest to play at the Ark tonight. Thanks to everyone in Cluj." (via) :)

Kormac @ The Ark Kormac @ The Ark Kormac @ The Ark Kormac @ The Ark

Kormac a fost BIG si fara a lui big band si a reusit sa faca intreaga Bursa de marfuri sa se miste din toate cotloanele pe "marfa" lui, care a fost fie electro swing, fie boogie, hip-hop amestecat cu dub si electro sau reggae si d'n'b. A sunat foarte bine si ne-a lucrat foarte bine.

Show-ul AV s-a imbinat perfect si ne-a adus aminte cam de ce faceau cei de la Addictive Tv la Beck'Sperience, dar la o scara ceva mai mica. 

Kormac @ The Ark Kormac @ The Ark

Totul a durat doua ore pe ceas si am plecat cu spatele transpirat, picioarele obosite si simtindu-ne ca si cand ni s-ar fi spus the story of music sau o istorie a muzicii, pentru ca printre ce a mixat Kormac am recunoscut fragmente din piese din mai toate decadele. Cu siguranta show-ul lui Kormac ar fi meritat un public mai numeros si in Bucuresti (in Cluj a fost mai mult decat decent). Poate data viitoare.
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje