Il Divo la Bucuresti - un concert spectaculos

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Am fost si noi la concertul Il Divo si putem spune ca am ramas placut impresionati de prestatia celor patru artisti, in special pentru ca a fost o prima experienta muzicala de acest gen traita de noi pana acum.

Concertul a inceput la ora preconizata - 20:00 si a durat aproximativ doua ore, cu o pauza de 20 de minute care noua ni s-a parut un pic prea mare pentru un spectacol de acest gen, dar nu a fost o problema si am reusit sa ne dezmeticim un pic dupa ce am stat pe niste scaune destul de incomfortabile (sector B - randul 2).
 
Il Divo Bucuresti Il Divo Bucuresti
 
Vremea a fost favorabila, chiar daca uneori vantul si-a facut simtita prezenta, dar s-a potrivit de minune cu piesele interpretate pe tonuri inalte - momente in care ni s-a facut pielea de gaina si intreg publicul s-a ridicat si a aplaudat din rasputeri.
 
A fost un eveniment organizat, toata lumea a stat pe scaune si nu am auzit sa fi fost vreo problema cu locurile. S-a vazut si am simtit ca luam parte la un spectacol la un nivel inalt si cu foarte multa clasa.
 
Il Divo ne-au incantat pe un ritm de pop cu opera prin melodii ale artistilor consacrati ca Celine Dion, Frank Sinatra, Tony Braxton si Cher, dar si cu creatii proprii de pe cel mai recent album al formatiei, intitulat : "Wicked Game". Printre piesele renumite pe care le-am auzit aseara au fost: "Don't Cry For Me Argentina", "Unchained Melody", "My Way", "Stay With Me", "Mama", "Hallelujah" si "Dove Amore", iar concertul s-a terminat pe un final de bis al piesei "Time To Say Goodbye".
 
Il Divo Bucuresti Il Divo Bucuresti
 
Ne-a placut si ca pe toata durata concertului, in spatele artistilor s-au desfasurat tot felul de proiectii, pe o panza speciala, care mai de care mai interesante si in ton cu fiecare piesa in parte - care au adaugat un strop de farmec in plus spectacolului.
 
Ce-i drept, ne-ar fi placut sa auzim mai multe piese marca Il Divo, dar, chiar si asa, trupa si-a pus amprenta intr-un mod deosebit pe melodiile altor artisti, scotand in evidenta genul lor muzical.
 
Eleganti si cu o carisma aparte, Il Divo au reusit sa ne impresioneze nu doar cu vocile lor profunde, ci si prezenta de spirit, reusind sa comunice foarte frumos cu publicul. Am spune ca cel mai placut si sociabil a fost Carlos Marin - spaniolul trupei, care a declat ca este singurul burlac din formatie si a facut tot felul de remarci la adresa femeilor romance, despre care a spus ca sunt foarte frumoase. Mai mult decat atat, la un moment dat a invitat toate doamnele si domnisoarele sa danseze salsa.
 
Il Divo Bucuresti Il Divo Bucuresti
 
In afara de aerul de Cassanova al spaniolului care a atras o multime de aplauze din partea publicului feminin, am facut cunostinta si cu spiritul jovial al americanului David Miller, je ne sais quoi-ul francezului Sébastien Izambard si accentul si carisma elvetianului Urs Bühler.
 
Noi ne-am simtit foarte bine si putem spune ca ni s-a deschis apetitul pentru astfel de muzica si concerte, deci cu siguranta ne vom mai duce la Il Divo atunci cand vom avea ocazia.
 
Voua cum v-a placut la concertul Il Divo?
 

 Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje