Holyhell sau, mai bine, Joe Stump

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Despre Holyhell se poate spune ca sunt protejatii celor de la Manowar, de vreme ce trupa este produsa de Joey DeMaio si il are in componenta pe Rhino, fostul tobar din vremurile de glorie ale trupei. Si cam atat.

Normal, alaturarea de nume inspira si poate tocmai de aceea asteptarile sunt foarte mari. Din nefericire, Holyhell nu se poate ridica pana acolo, si asa s-a ajuns la situatia in care ne-am dat seama de ce o formatie ca Trooper a cantat dupa ei.

Holyhell Holyhell
Holyhell Holyhell

Holyhell nu suna chiar foarte rau, insa toate eforturile trupei sunt anihilate din start de o solista (Maria Breon, daca-mi amintesc bine) care parca este sosita din alt film. Practic, nu am ascultat vreo piesa care sa nu fie masacrata de stimata domnisoara.

Altfel, muzica ar exista, sectia ritmica nu este rea deloc, iar in materie de solistica nu se poate plange nimeni de vreme ce la chitara este instalat Joe Stump, cotat printre primii 10 chitaristi ai lumii cand vine vorba de shredding.

Holyhell Holyhell

Ca veni vorba de Joe Stump, nu am sa inteleg ce cauta intr-o asemenea trupa. Nu ca si-ar irosi talentul, dar pur si simplu este mult mai mult decat ar avea nevoie Holyhell. Solourile sale, desprinse din neo-clasic, stil pe care-l abordeaza fara probleme, fiind de multe ori comparat cu Yngwie Malmsteen, il scot din anonimatul in care se complace trupa, plasandu-l in postura de principala atractie a formatiei. In sfarsit, este alegerea sa, fiecare canta pe unde vrea.

Cam asa a aratat concertul Holyhell. Fara valente deosebite, un power-metal nu neaparat foarte inspirat, pe deasupra cantat fara mare chef (poate ca aici a fost de vina si caldura sufocanta existenta la ora la care au urcat pe scena), un concert din care am ramas doar cu ideea ca la tobe este un ex-Manowar si la chitara unul dintre cei mai inspirati muzicieni pe care-i poate avea instrumentul respectiv.

Sa ne auzim cu bine de la urmatoarea cantare.

Holyhell Holyhell

Mai multe fotografii in galerie (foto: Mugurel Tudor)
Toate detaliile legate de OST Fest, cronicile concertelor si galeriile foto pot fi gasite aici:

muzica.metropotam.ro/OST-Fest-2012/
1 comentariu

Holyhell sau, mai bine, Joe Stump
Tati
#1 -

Holyhell

Eu unul cred ca a fost super tare tipa, merita toate uralele noastre.
Mai bine zis, solista este varianta feminina a celor de la monowar.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje