Facem Show @ Fabrica

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pe 18 aprilie in Fabrica s-a strans Armada ca sa ne dea controlul tehnic de calitate la ciocanel, scarita si nicovala si sa faca show, asa cum numai cei care fac records stiu. Cum era de asteptat, foarte multa lume s-a inghesuit la propriu ca sa vada CTC-ul si oamenii lor cum dau controlul la microfoane si platane in Fabrica.

Drept urmare, atmosfera s-a incins la maximum, inca de la warm up-ul facut de DJ-i, nu neaparat din cauza muzicii sau a felului cum isi frecau discurile, ci mai degraba din cauza aerisirii proaste/inexistente. Si cum la concertele CTC este interzis nefumatorilor, toata lumea a fumat la greu, iar clubul fumega de-ti venea sa chemi pompierii, de frica ca cei de la Facem Records ard case de discuri in Fabrica. 

Dupa ce Dj Sauce, FaiboX, Grigo si Dj Paul au terminat de invartit platanele si de bagat "beat-uri ca pe roate, ca s-ajunga pana-n spate", la cateva minute dupa ora 23:00, pe scena au aparut si MC-ii: Cedry2k, Aforic, Carbon, Doc, Deliric1, Nwanda, Vlad Dobrescu, iar spiritele s-au incins pana au devenit incandescente.

Facem Show @ Fabrica Facem Show @ Fabrica Facem Show @ Fabrica Facem Show @ Fabrica
Facem Show @ Fabrica Facem Show @ Fabrica

Aforic a intrat in rolul amfitrionul, facand publicul sa sara cu mainile in aer si in pauzele dintre piese. Asa ca cei care se aflau mai in spate nu cred ca au reusit sa mare lucru din ce se intampla pe scena si, din pacate, nici sa auda prea clar, deoarece sonorizarea a lasat mult de dorit. Adevarul e ca un concert Facem Records merita o scena mai mare. 

Pe langa piesele clasice CTC: Scandal, Noroc, Interzis Nefumatorilor etc., si pe langa oamenii care graviteaza de obicei in jurul CTC-ului, pe scena au mai urcat si surprize precum Sisu pentru piesa Fac din noapte zi si Silent Strike pentru piesele Demoncratie si Gloante oarbe.

Show-ul a durat o ora si jumatate si dupa ce prin aer au zburat "mai multe jocuri de cuvinte ca intr-o revista de integrame" si dupa ce oamenii n-au mai avut maini de aruncat in aer sau energie sa mai cante alaturi de artistii Facem Records, toata lumea s-a imbulzit afara la o gura de aer. In ciuda tuturor inconvenientelor, cei de la Facem Records au rulat la greu si si-au tinut promisiunea de a face show, asa cum au tot facut in cei 10 ani de activitate. La cat mai multi!

Facem Show @ Fabrica Facem Show @ Fabrica Facem Show @ Fabrica Facem Show @ Fabrica
Mai multe poze pe 100eyes
1 comentariu

Facem Show @ Fabrica
styx
#1 -

Fabio X nu exista

aveti o greseala in text.
ce e trist e ca nu e typo.
pls, make that FaiboX.
multam

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje