Dub Fx si Flower Fairy la Sala Polivalenta - pur si simplu minunat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand am auzit ca Dub Fx se intoarce in Romania, de aceasta data la Sala Polivalenta, nu ne-am mirat deloc, dar ne-am bucurat enorm. Nu ne-am mirat pentru ca Dub Fx a fost primit intotdeauna cu bratele deschise in Romania, fie ca a fost vorba de festivaluri sau de concerte. Si de fiecare data a avut parte de un public numeros si foarte implicat. Nici alegerea Salii Polivalente nu ne-a mirat, pentru ca spatiile in care a cantat pana acum au fost tot timpul neincapatoare. Totusi, nu a cantat pe scena mare a Polivalentei, ci intr-una dintre salile secundare, care, din nou s-a dovedit neincapatoare pentru fanii sai din Romania.

Noi l-am vazut de doua ori pana acum, odata la Street Heroes si odata in concert la Fabrica, dar nu ne-am saturat si nu credem ca o sa ne lecuim prea curand. Anuntati viitorul concert Dub Fx din Romania si vom fi acolo!

De aceasta data, Benjamin Stanford a venit insotit si de a sa Flower Fairy, pentru care-si manifesta dragostea sincera cu fiecare ocazie, iar acest lucru a facut ca show-ul sa fie unul complet, plin de o energie pozitiva si de mesaje pline de peace and love.

Dub Fx @ Sala Polivalenta Dub Fx @ Sala Polivalenta

Nu sunt multe concertele de acest gen, in care publicul sa se implice atat de mult, dar aseara publicul, care si-ar fi dorit sa fie cat mai aproape de cei doi, a raspuns si a reactionat la fiecare vers, gest, beat pe care Dub Fx le-a transmis. Din aceasta cauza, atmosfera a fost una absolut incredibila! Memorabila!

Dub Fx @ Sala Polivalenta Dub Fx @ Sala Polivalenta Dub Fx @ Sala Polivalenta Dub Fx @ Sala Polivalenta

Pauzele dintre piese nici nu s-au simtit, totul a parut a fi un trip continuu de o ora si ceva, un trip care te facea sa rezonezi la versuri precum "reality is the concrete of our mind", proiectiile din spatele celor doi nu au fost foarte vizibile (din spate sau de la mijloc) , dar reactiile publicului erau mult mai spectaculoase, mai ales cand mai prindeai cu coada ochiului si o frantura din imaginile psihedelice proiectate - lumini colorate, galaxii etc.

S-au cantat multe dintre piesele pentru care Dub Fx este iubit: Love Someone (printre ultimele), Made, Rude Boy, In My Head, Fly With Me si multe altele, dar cea care ne-a urmarit toata noaptea, pana dimineata, invartindu-se pe repeat in cap, a fost Run.

Printre punctele slabe ale evenimentului, caci au existat, desi date destul de repede uitarii, au fost: ora tarzie de urcare pe scena a lui Dub Fx: 01:30, aerisirea proasta, locul stramt si faptul ca pe la ora 1:45 se terminase berea... de asemenea, si preturile mari la bauturi (8 lei o bere, 18 lei un whiskey cu energizant, 7 lei o apa).

Dub Fx @ Sala Polivalenta Dub Fx @ Sala Polivalenta

Acestea fiind zise, ii asteptam pe Dub Fx si Flower Fairy sa se reintoarca cat mai repede in Romania! Avem tot respectul pentru ei si pentru cei care s-au gandit sa-i readuca in fata noastra! A fost pur si simplu minunat!

Big up!

Vezi mai multe poze de la concertul Dub Fx la Sala Polivalenta

Dub Fx - Love Someone

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje