Dub Fx la Backyard Weekend 2013 - energie pura si un show minunat

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cand am auzit ca Dub Fx va fi prezent la Backyard Weekend 2013, nu am putut decat sa ne bucuram. Ne plac foarte tare show-urile lui, si desi l-am vazut anul trecut la Sala Polivalenta, dar si odata la Street Heroes si odata in concert la Fabrica, nu ne-am saturat si din fericire, nici nu credem ca o sa facem asta prea curand.

Din pacate, artistul nu a venit insotit de Flower Fairy (era in Australia), insa a rugat publicul sa-i transmita un mesaj prin piesa Sooth your pain - lucru ce ni s-a parut tare romantic :). Dub Fx a venit alaturi de CAde (care a avut un moment de freestyle foarte misto), iar impreuna au facut cu adevarat un concert marfa.

Dub Fx 2013 Dub Fx 2013

El a intrat pe scena in jurul orei 2.30, dupa ce in deschidere a fost Dj Dragos Rusu (ce a deschis apetitul publicului) si Nouvelle Vague care au facut un show extraordinar, ce ne-a placut tare, tare mult.

Nu au mai fost probleme la intrare, ca in prima zi de festival, in care oamenii nu au avut voie sa iasa de la eveniment pana la ora 1.30 si desi la inceput Arenele Romane nu erau pline, pana a venit Dub Fx, lumea a inceput sa se adune, iar locul sa se umple. Probabil, daca Electric Castle nu s-ar fi tinut in acelasi week-end, sau unii oameni nu ar fi profitat de vreme si s-ar fi dus la mare, ar fi fost si mai plin.

Dub Fx 2013 Dub Fx 2013

Dub Fx 2013 Dub Fx 2013

Oricum, noi nu am vazut in asta un lucru negativ, ba chiar ne-a placut foarte mult publicul - cei prezenti au fost linistiti, incarcati de energie pozitiva, nu s-au imbrancit, au dansat, au cantat, iar atmosfera a fost una de voie buna si nu una sufocanta.

In clipa in care Dub Fx a urcat pe scena s-a simtit energia din partea publicului si chiar ne-a transmis ca el se simte foarte bine si ca ne multumeste pentru vibe-ul bun pe care il transmitem. Apropo de entuziasmul din public, un fan s-a urcat pe schelele de la scena, unde probabil voia sa ajunga, insa a fost oprit la timp de bodyguarzi :)

Dub Fx 2013 Dub Fx 2013

Dub Fx a facut un show complet, ce a durat aproape o ora (desi unele persoane din public au spus ca ar mai fi trebuit sa canta 40 de minute) si in care am auzit piese noi, dar si melodii precum - Love me or not, Love Someone (printre ultimele), Flow, Step on my trip, In My Head, Fly With Me si multe altele.

Trebuie sa recunoastem ca-l consideram pe artist unul complet - am apreciat energia lui constanta de pe scena, dar si atentia pentru detalii si faptul ca a interactionat cu publicul - lucru care s-a vazut din reactia acestuia.

Dub Fx 2013 Dub Fx 2013

Dub Fx 2013 Dub Fx 2013

In ciuda orei tarzii la care a urcat pe scena, cei din jur nu s-au aratat obositi si au aplaudat si au cantat in cor. Sunetul a fost foarte bun, nu au existat probleme de acest gen, iar asta a facut ca show-ul sa decurga lin.

Per total, l-am considerat un eveniment foarte bun si felicitam organizatorii pe aceasta cale. Abia asteptam ca Dub Fx sa revina in Romania si sa ne mai incante iar cu muzica pe care o face. Voua cum vi s-a parut la concert?

Vedeti mai multe poze aici

Love Someone

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje