Dope D.O.D., horrorcore si dubstep olandez la B'Estfest

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pe Dope D.O.D. i-am mai vazut anul acesta si la Eurosonic, la ei acasa, in Groningen (chiar daca ai zice ca sunt din State). Atunci nu ni s-au parut sa fie in cea mai buna forma, iar concertul lor a avut loc intr-un club micut, asa ca nu am ramas prea impresionati, dar ce s-a intamplat ieri la B'Estfest ne-a schimbat radical perceptia asupra lor. 

Dopey Rotten, Skits Vicious si Jay Reaper au rupt! Iar publicul foarte numeros i-a rasplatit din plin.

Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012 Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012

In marea de oameni care se stransese sa-i vada pe Dope D.O.D. i-am recunoscut si pe cei de la Suie Paparude, pe Deliric si pe DOC si ni s-a parut ca au ramas placut surprinsi de ce s-a intamplat. Oricum, era cam greu sa ramai altcumva decat placut surprins.

Amestecul de hip hop, horrorcore si dubstept i-a uns pe suflet pe toti cei stransi in fata scenei, tot pe suflet i-a uns si sticla de whisky turnata peste ei sau tricourile aruncate in public. La un moment dat publicul incepuse chiar sa faca si un pic de crowd surfing, dar ceea ce a ramas constant pe toata durata concertului Dope D.O.D. au fost mainile in aer si isteria publicului la ascultarea povestilor de horror puse pe ritmuri de dubstep.

Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012 Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012

S-a dansat mult, s-au ridicat degete in aer, la indemnul lui Jay Reaper, s-a urlat Fuck U sau We Love U si s-a vazut clar ca olandezii au apreciat implicarea publicului, pentru ca nu o data au spus we love u, motherf*ckers, iar la sfarsit au promis ca vor reveni in Romania. Ar mai fi cantat, chemati insistent la bis, dar urma Caro Emerald.

Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012 Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012 Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012 Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012

Da, Gatekeepers si What Happened au fost dementiale, dar si mai demential a fost momentul in care Dr. Diggles, dj-ul trupei, a mixat niste dubstep bolnav, pe care MC-ii au luat-o si ei razna, sarind dintr-un capat in celalalt pe scena si lasand microfoanele sa se odihneasca.

Dope D.O.D. a fost cu siguranta unul dintre cele mai bune momente ale festivalului, iar daca vor reveni in Romania au deja asigurat un public foarte numeros. 

Vezi mai multe poze de la Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012

Restul cronicilor de concerte si mai multe galerii foto de la B'estfest puteti gasi aici:

http://muzica.metropotam.ro/B-Estfest-Summer-Camp-2012/
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje