Concert: tHE aLCHEMiSTs tribut Dire Straits in Hard Rock

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sambata seara, de la ora 22:30, in Hard Rock Cafe muzica anilor '70 a facut legea. Asta multumita celor de la tHE aLCHEMiSTs care au avut un concert tribut Dire Straits si care pentru mai bine de o ora si jumatate ne-au oferit tuturor un show "old school".

Cei de la tHE aLCHEMiSTs nu au intarziat, asa ca seara a inceput putin dupa ora 22:30. Ei chiar au urcat pe scena la timp, insa pregatirile au mai durat cateva minute. Hard Rock nu a fost atat de plin ca la concertul Horia Brenciu sau Vunk, dar publicul a fost alcatuit cu siguranta din oameni carora le plac Dire Straits si care cunosc foarte bine melodiile lor. Nu prea s-a ridicat nimeni de la masa, dar cu totii au cantat si au aplaudat mai mereu.

tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits

tHE aLCHEMiSTs au cantat bine si, daca stateai mai in spate si nu ai fi vazut cine era pe scena, ai fi putut crede foarte usor ca pe scena se afla chiar Dire Straits. Nu au sarit, nu au vorbit foarte mult cu publicul, insa membrii trupei ne-au oferit foarte multa energie prin piesele pe care le-au ales. Spre final, cand unii au inceput sa danseze au adus pe scena langa ei doua domnisoare din public care sa mai animeze atmosfera.

tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits
tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits

De cantat au cantat foarte bine, asa ca nu au fost lasati sa plece acasa fara sa se intoarca pentru bis. Jocul de lumini a fost foarte bun, iar ultimele melodii cantate de cei de la tHE aLCHEMiSTs au reusit sa ne mai potoleasca un pic setea de Dire Straits.

Dupa bis, cei din staff-ul Hard Rock au dansat pe melodia YMCA si am crezut cu totii ca asta este noul mod in care barul din Herastrau anunta inceperea noptii de club, insa ne-am inselat. Asta pentru ca pe scena au urcat din nou cei de la tHE aLCHEMiSTs si au cantat piesa Brother in Arms, care a fost ceruta toata seara si pe care toata lumea a vrut s-o mai asculte inca o data.

tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits
tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits tHE aLCHEMiSTs Tribute Dire Straits

Concertul ne-a multumit pe toti cei prezenti, iar trupa a sunat foarte bine si cu siguranta prin ei si prin concertele lor tribut, Dire Straits vor putea reinvia pe scenele cluburilor.

Playlist Partial
:
1. Rock away
2. Expressso Love
3. Lady writer
4. So far away
5. Romeo & Juliet
6. Sultans of swing
7. Calling Elvis
8. Brother in arms
9. Money for nothing
10. Walk of life (bis)
11. Twisting by the pool (bis)
12. Brother in arms (bis 2)
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje