Concert: Travka @ Silver Church

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Joi seara cei de la Travka au urcat pe scena unui Silver Church plin aproape pana la refuz, iar pentru aproximativ 1 ora si 45 de minute podeaua clubului de pe Calea Plevnei s-a cutremurat sub sariturile celor prezenti acolo.

Concertul a fost anuntat pentru ora 21:00, dar cei de la Travka au urcat pe scena abia putin inainte de 23:00. Totusi, intarzierea de aproape 2 ore nu a suparat pe nimeni, ba mai mult, probabil ca a ajutat intr-o oarecare masura la succesul concertului pentru ca nerabdarea a facut ca melodiile sa fie apreciate la un nivel mai inalt. Asa ca, publicul a inceput sa aplaude de la aparitia trupei si s-a oprit abia dupa ce ultima piesa din bis s-a terminat.

Toata lumea s-a simtit bine, iar pe intreg parcursul concertului cei prezenti in public nu au stat o clipa locului, unii chiar mergeau inspre bar sarind sau dansand pe ritmurile propuse de cei de la Travka. Din pacate nimeni nu a facut pogo, dar s-au incins cateva hore topaite in fata scenei.

Travka Travka

Si pe scena, baietii s-au simtit bine si s-au miscat foarte mult. George Gadei a avut unele momente in care a cantat mai mult cu spatele la public, lucru pe care nu l-am inteles si nu cred ca l-au inteles nici ceilalti prezenti in sala. Dar vocea lui a sunat perfect si nu am putut sa nu observ cu cata lejeritate canta: fata ii ramanea calma si cand a ajuns la partile de voce mai grele, nu i s-a umflat nici o vena pe gat si nici nu s-a facut ghem pentru a reusi sa duca cat mai mult o anumita nota.

Pe scurt, a cantat ca si cand ar fi purtat o conversatie cu cineva, insa vocea lui ne-a oferit tuturor foarte multa energie. Si ceilalti de pe scena s-au simtit foarte bine si au fost mai activi decat vocalul, un exemplu foarte bun fiind Alexei Turcan (chitara, acordeon, sampler), care a dansat chiar si atunci cand a cantat la acordeon.

Travka Travka

La capitolul sonorizare, Silver Church a stat foarte bine (cum am observat si la alte concerte). Chiar daca George si-a cerut scuze in cateva randuri pentru problemele tehnice legate de sonorizare, nimeni nu a observat sa fi existat asa ceva. Jocul de lumini, chiar daca nu foarte spectaculos, impreuna cu bautura de la bar au ajutat foarte mult la crearea atmosferei, iar sala a fost plina de energie.

La final, George si trupa au fost convinsi de aplauze sa se intoarca pe scena pentru bis. Ultimele 3 melodii i-au facut pe cei din sala sa danseze si mai mult, stiind ca va mai dura ceva pana la urmatorul concert, cand se vor putea dezlantui pe muzica celor de la Travka.

Playlist:
1. Apartamentul 77
2. E cineva in orasul acesta
3. Partea finala
4. Intr-un fel
5. Zgarba
6. Aici sunt eu
7. Zambetul tau
8. Nimic pe frontul de est 1
9. Nimic pe frontul de est 2
10. Ceva mi s-a rupt
11. Iubire
12. Beirut
13. Lumini
14. Fetele-n luna
15. 90
16. Venus
17. Urban Violet
18. Sunt un erou
19. Corabia nebunilor
20. Moscova Odessa
21. Vreau sa simt Praga
Bis
1. Cum te simti
2. Atentie! Atentie!
3. Ochiul cere lumina
4 comentarii

Concert: Travka @ Silver Church
transp
#1 -

concert Travka

Hmmm, concertul Travka nu a fost anunţat la 21:00, la acea oră era scris şi pe afiş "Open Doors", adică de atunci putea să intre publicul. "Concert starts: 22:00" face diferenţa :). Să ştim că nu au întârziat chiar aşa de mult. :)

Concert: Travka @ Silver Church
Dan
#2 -

Comentariu nou

Da. Ai dreptate. Am retinut eu ora 21:00. 1 ora nu e o intarziere chiar asa de mare, totusi puteau sa o faca doar de jumatate de ora. Oricum, nu cred ca a contat pentru cineva ca au intarziat :).

Concert: Travka @ Silver Church
transp
#3 -

Comentariu nou

Da, e adevărat :).

Concert: Travka @ Silver Church
un cititor
#4 -

pe bune?!

infect articolul! nu pot sa cred ca cineva vorbeste serios facand asa hal de recenzie de concert.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje