Concert: De/Vision @ Silver Church

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Cand am scris despre cei de la De/Vision ne asteptam sa ii vedem pe scena in fata unui public maricel si activ in Silver Church. Muzica lor este foarte placuta si este perfecta pentru o seara linistita care sa te introduca in mood-ul potrivit. Adevarat ca aseara au avut parte de un public activ, care a dansat timp de aproape doua ore, a cantat cu trupa, a aplaudat si aclamat, dar numai numeros nu era.

Lucru care poate a dus si la intarzierea concertului, programat initial pentru ora 22.00. Thomas Adam (clape, voce) si Steffen Keth (voce) au urcat pe scena pe la 23.20. Nu pareau foarte siguri pe ei, dar dupa cateva piese si urmarind reactia oamenilor prezenti s-au mai relaxat si au urmat aproape fiecare piesa cu multumiri sau saluturi pentru cei din fata scenei.

Daca Keth parea ca intra in transa la piesele mai lente si dansa in lumea lui pana cand era atins de strigatele publicului si zambea placut surprins, Adam a fost ceva mai retras si pregatit pentru o petrecere casual, la pantaloni scurti si cu o tigara in coltul gurii.

De Vision @ Silver ChurchDe Vision @ Silver Church
De Vision @ Silver ChurchDe Vision @ Silver Church

In concertul de aseara au cantat toate piesele de pe noul lor album, Popgefahr, lansat in luna martie, printre care si Until the end of time, piesa cu care au inceput, Plastic Heart, Twisted Story si single-ul Rage, prima piesa de la bis. Piese ce au fost primite cu la fel de mult entuziasm ca si piesele lor mai vechi, Strange Affection, Digital Dream, Love will find a way si Flavour of the weak.

De Vision @ Silver ChurchDe Vision @ Silver Church
De Vision @ Silver ChurchDe Vision @ Silver Church

Chiar daca nu erau multi cei prezenti aseara, majoritatea erau pregatiti de concert cu versurile invatate de dinainte si echipati cu tricouri ce purtau insemnele trupei. Unii dintre ei probabil ca au profitat si de standul de la intrare, pentru ultimele noutati in materie de merchandise De/Vision.

Iar atmosfera s-a animat pe masura ce timpul trecea si se dansa din ce in ce mai mult si mai energic, cativa dintre cei prezenti profitand din plin de spatiul disponibil pentru a se exprima liber in miscari. Amatorii de synthpop care nu au fost prezenti aseara chiar au pierdut un concert reusit si pe care il puteau anima si mai mult.

Setlist

1. Intro + Until The End Of Time
2. mAndroids
3. Love Will Find A Way
4. Aimee
5. Digital Dream
6. Strange Affection
7. What You Deserve
8. Plastic Heart
9. What's Love All About
10. Ready To Die
11. Flash Of Life
12. Try To Forget
13. I Regret
14. Your Hands On My Skin
15. Twisted Story

 bis
16. Rage
17. Moments We Shared
18. Time To Be Alive
19. Flavour Of The Week
20. Be A Light To Yourself


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje