Concert: Ada Milea @ Green Hours

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Ce e frumos la un concert Ada Milea, fie de fragmente, fie un soi de opera cu sambure literar, este ca nu te plictisesti absolut deloc si, oricat ar fi de tarziu, nu poti sa te ridici de pe scaun pana la final. Tanara actrita reuseste de fiecare data sa faca un show frumos, deconectant, presarat cu umor, aducand inclusiv teatrul in spectacole.

Ada Milea @ Green Hours Ada Milea @ Green Hours

Pe 24 februarie, a sustinut in Green Hours un concert de fragmente, luate din mai multe spectacole originale, precum ne-a obisnuit, de la Nasul si Quijote, pana la fragmente din poetii Ion Muresan si Gellu Naum.  Intamplator sau nu, seara de Dragobete nu a fost lipsita de romantism, fragmentele din Quijote, in care personajul o cauta dramatic pe Dulcinea, fiind pline de acel ceva cu tenta amoroasa.

Acompaniata de o chitara si Bobo Burlacianu, pe care il stiti din trupa Fara Zahar, Asa Milea a adunat aseara un public tanar numeros. Deloc o surpriza pentru cine ii cunosc proiectele, show-ul a fost cel putin interesant si revigorant, cu siguranta o invitatie pentru urmatoarele sale concerte.

Ada Milea @ Green Hours Ada Milea @ Green Hours  Ada Milea @ Green Hours

O voce atipica in industria muzicala, dar si o figura care spune povesti pe masura ce le canta si, pe alocuri, recita, Ada Milea nu s-a dezmintit si a fost un entertainer complet, atat prietena cu toti spectatorii din public, cat si actrita, improvizand pe unde era cazul. Spectacolul a adus in doua ore toata naturaletea cu care Ada ne-a obisnuit, reconfirmad aprecierile critice pe care le-a capatat de-a lungul vremii. Pe alocuri suprarealista, in alte parti trist de realista, artista aproape ca a invitat la introspectie, asta pana cand ritmurile si vocile schimonosite au intrat pe panta ilara, aducand aplauze dupa fiecare piesa si fiecare fragment.

Ada Milea @ Green Hours Ada Milea @ Green Hours

Clar mai mult decat un concert de fragmente, evenimentul de aseara ma determina sa va invit sa ii urmariti programul pe site-ul oficial. Cu siguranta nu va va parea rau sa o vedeti pe Ada Milea live.
1 comentariu

Concert: Ada Milea @ Green Hours
Antonio
#1 -

Comentariu nou

cat asculti ada milea, stai intr un vis inconstient. Dar te bucuri de el http://www.trofeoantonio.blogspot.com/

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje