Ciuc Summer Fest Ziua 3: E.M.I.L., The Mono Jacks, Vita de vie, The MOOoD

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Ultima zi de Ciuc Summer Fest  a inceput in forta, cu E.M.I.L. pe scena mare, cu Barfly rasunand din boxe peste Zone Arena si cu un public mult mai numeros decat la trupele care au dat startul in celelalte zile. Ceva ne spune ca numarul celor stransi in fata scenei, care au cantat si dansat alaturi de baieti, ar fi fost mult mai mare daca E.M.I.L. ar fi fost urcati un pic mai sus in line-up-ul festivalului.

Pentru ca e vorba de E.M.I.L., interactiunea cu publicul nu a lipsit si nici glumele de genul: "Am ajuns la acest festival pe pile, pentru ca Piti este ruda cu Gary Moore".

E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest
E.M.I.L. 
Ca la mai toate concertele E.M.I.L., de pe scena nu a lipsit Butch, care a facut publicul sa arunce mainile in aer cu Noaptea sau Supradoza de vise. Cat a durat concertul baietilor am si uitat de caldura groaznica de afara, iar pe piese precum 1000 de dorinte sau Da, vrei, aproape ca am simtit o briza de mare venita tocmai din Vama.
 
E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest E.M.I.L. @ Ciuc Summer Fest
Setlist (partial): Barfly, Povestea mea, Noaptea, 1000 de dorinte, Supradoza de vise, Da,vrei, Copacii infloriti.

Nici nu si-au primit bine aplauzele cei de la E.M.I.L., ca de la scena mica au inceput sa se auda deja primele acorduri ale piesei When I Was Gone de la The Mono Jacks - o trupa care a devenit o constanta a festivalurilor si a scenei indie autohtone (i-am mai vazut la Underlondon 6, la deschiderea clubului Control, in a doua zi de Liveland, in deschidere la Baddies etc.). Nici de aceasta data nu au dezamagit, piesele lor au sunat excelent (atat vocea lui Doru, cat si sound-ul trupei fiind impecabile) si nu au lasat talpile celor stransi in fata scenei sa stea prea mult timp lipite de podea. Singura dezamagire este faptul ca, de cand i-am auzit prima data si pana in prezent, setlist-ul lor nu s-a modificat prea mult (ne amintim cu placere coverul pe care l-au facut in deschidere la Baddies dupa No Kind Words a celor de la Maccabees, poate ca nu ar strica sa mai repete figura din cand in cand si cu piesele altor trupe asemanatoare de indie rock).

The Mono Jacks n-a avut parte de un public foarte numeros, dar cei care au venit sa-i vada au participat la show-ul lor cu mult entuziasm.

Setlist: When I Was Gone, Superstitions, People Are Afraid, Maria, Come Back Girl, Looking For Answers, Let It Burn, Must Be Getting Older, Never Been A Liar, Pressure of Yor Phone Call, Push The Pedal.
The Mono Jacks @ Ciuc Summer Fest The Mono Jacks @ Ciuc Summer Fest The Mono Jacks @ Ciuc Summer Fest The Mono Jacks @ Ciuc Summer Fest
The Mono Jacks

Pentru multi platitori de bilete, una dintre atractiile principale ale zilei, pe langa Gary Moore, a fost Vita de vie, care s-a putut desfasura la adevarata valoare pe scena mare, in fata unui public care a cantat aproape fiecare piesa alaturi de Despot.

Concertul celor de la Vita de vie a inceput cu piese de pe cel mai recent album al lor, dar spre sfarsit s-au auzit si "hiturile" formatiei: Vinolamine, Basul si cu toba mare si Sunetul mai tare - lucru care i-a incantat la maximum pe unii dintre fani. Cu riscul de a fi linsat de fanii Vita de vie, o sa indraznesc totusi sa spun ca mi s-a parut ca spre sfarsitul concertului vocea lui Despot incepuse sa arate semne de oboseala si nu se mai auzea atat de bine ca pe primele piese (Azi, de exemplu, a fost interpretata impecabil, spre deosebire de Sunetul mai tare).

Setlist (partial): Azi, Mori, Esti mai frumoasa cand plangi, Zale de matase, Vinolamine, Basul si cu toba mare, Eu cu mine, Coltul meu, Sunetul mai tare, Praf de stele.
Vita de vie @ Ciuc Summer Fest Vita de vie @ Ciuc Summer Fest Vita de vie @ Ciuc Summer Fest Vita de vie @ Ciuc Summer Fest
Vita de vie @ Ciuc Summer Fest Vita de vie @ Ciuc Summer Fest
Vita de vie

La scena mica, The MOOoD ardeau de nerabdare sa dea drumul ultimului concert al unei trupe autohtone din cadrul Ciuc Summer Fest. Drept urmare, in timpul concertului Vita de vie, ne-am mai indreptat privirile si urechile inspre scena mica pentru a vedea daca nu cumva The MOOoD incepusera deja. Concertul lor a inceput pana la urma in timp ce noi faceam tranzitia de la scena mare la cea mica.

Pe versurile de la Stay Right, cantate de Gopo cu vocea lui stridenta, dar intriganta, in spatiul din fata scenei mici s-au strans atat de multi oameni (printre care si destul de multi fani ai baietilor), incat cu greu puteai sa-ti faci loc pana in fata. A fost de departe cel mai popular concert sustinut pe scena mica, cu o atmosfera incendiara alimentata si intretinuta de zbenguiala contagioasa a lui Gopo, dar si de falsetto-ul sau, pe care multi cantau versurile topaind cu mainile in aer. 

The MOOoD
ne-au uimit din nou cu energia pe care o au si pe care o elibereaza in public atunci cand sunt pe scena. In public s-au aflat si cativa care nu-i mai auzisera pe The MOOoD si care erau placut impresionati de tupeul si lipsa de inhibitii cu care canta "pustii".

Setlist: Stay Right, Mighty Man, Lies, Two Times, Silence, Get Away, Silence Please, No, Hey, Back In the Shop.
The MOOod @ Ciuc Summer Fest The MOOod @ Ciuc Summer Fest The MOOod @ Ciuc Summer Fest The MOOod @ Ciuc Summer Fest
The MOOod @ Ciuc Summer Fest The MOOod @ Ciuc Summer Fest
The MOOoD

Cam asa s-a terminat seria de concerte din ziua a treia de Ciuc Summer Fest, inainte ca pe scena mare sa urce Gary Moore si sa ne uimeasca cu sunetele pe care le poate scoate o chitara electrica in mainile potrivite.    

Vezi toate pozele din Ziua 3 de Ciuc Summer Fest
Vezi cum a fost in Prima zi de Ciuc Summer Fest
Vezi cum a fost la Faithless
Vezi cum a fost in Ziua 2 de Ciuc Summer Fest
Vezi cum a fost la Pink Martini
Vezi cum a fost la Gary Moore2 comentarii

Ciuc Summer Fest Ziua 3: E.M.I.L., The Mono Jacks, Vita de vie, The MOOoD
Diana
#1 -

:)

... chitara "electronica" !?

Ciuc Summer Fest Ziua 3: E.M.I.L., The Mono Jacks, Vita de vie, The MOOoD
Gruia
#2 -

:)

da :), probabil cu gandul la muzica electronica
am corectat, mersi ;)

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje