Celelalte Cuvinte, asa cum ii stim

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Pentru ca prima zi a festivalului Rock The City a fost dedicata rock-ului romanesc si pentru ca Heaven Shall Burn au incheiat ziua respectiva, am putea spuna ca oradenii de la Celelalte Cuvinte au fost headlinerii primei zile.

Pentru ca aniverseaza 30 de ani de activitate, Celelalte Cuvinte au fost ceva mai des in Bucuresti anul acesta, spre deosebire de alti ani cand un asemenea concert era o raritate. A fost in primul rand concertul aniversar, dar si cel din Jukebox, in fata unui public mult mai restrans decat cel de la Sala Palatului, dar mult mai pus pe distractie. Daca mai punem la socoteala si faptul ca trupa trebuia sa ajunga si la aniversarea Club A, mai avem putin si putem spune ca s-au mutat la Bucuresti.

Celelalte Cuvinte Celelalte Cuvinte
Celelalte Cuvinte Celelalte Cuvinte

Concertul de la Rock The City a diferit putin fata de celelalte doua. Formatia oradeana este una mai aparte, in sensul ca se incalzeste ceva mai greu pana sa ajunga la, sa-i spunem, "viteza maxima".

Ei bine, de data aceasta, neavand la dispozitie 3 ore de concert, au debutat direct in forta, apasand inca de la inceput pedala de acceleratie. Si a fost bine, pentru ca mie mi s-a parut cel mai bun recital al zilei, chiar daca dupa ei au urmat Heaven Shall Burn.

Celelalte Cuvinte Celelalte Cuvinte

Calin, Marcel, Tiberiu, Leontin si Ovidiu formeaza oricum un ansamblu rutinat, asa ca s-au simtit excelent pe scena si i-au facut sa se simta bine si pe cei din fata lor. Puteau sa fie cei care incheie seara, asta daca ne raportam strict la faptul ca prima zi a fost dedicata rock-ului romanesc, Heaven Shall Burn intrand acolo probabil pentru ca nu a dorit sau nu a putut sa cante intr-o alta zi.

Sa ne auzim cu bine de la urmatoarea cantare.


Foto: Cristina Petrescu. Mai multe fotografii in galerie

Alte cronici de concerte, precum si galerii foto de la Rock the City gasiti la:

http://muzica.metropotam.ro/Rock-the-City-2012/4 comentarii

Celelalte Cuvinte, asa cum ii stim
Razvan G
#1 -

...poate al 3-lea recital al zilei

Iti trebuie o doza serioasa de subiectivism sa spui ca C. Cuvinte au avut cel mai bun recital al zilei, avand in vedere ca Heaven Shall Burn au rupt scena aseara (una dintre cele mai mari surprize pt mine, de la o trupa despre care nu stiam foarte multe) iar Luna Amara au "fisurat-o" cu un recital curat, in forta si cu un sunet bun.
Cuvintele au avut cel mai prost sunet din prima zi, incet si infundat. Playlist bun, Calin Pop destul de in forma, dar persista o senzatie de anacronic peste un recital in care totusi instrumentalul a fost usor dezlanat.

Altfel, Timpuri Noi de departe cea mai slaba trupa prezenta la Rock the city, o locatie mizerabila si aceleasi preturi nesimtite.

Celelalte Cuvinte, asa cum ii stim
BogDan
#2 -

@Razvan G

Ce păcat că oglinzile sunt scumpe :)

Celelalte Cuvinte, asa cum ii stim
Razvan G
#3 -

...si nu-ti permiti?

De ce dragule?...Metropotamu' te plateste asa de prost incat nu-ti permiti sa le inlocuiesti pe cat de des le "uzezi"?
Ar trebui sa-ti iei o slujba un pic mai serioasa, pretiosule!

Dar n-ai grija, am economisit banutii aia pe care nu ti-i-am dat pentru cautarea blogurilor inexistente/ obscure, plus c-am hotarat sa bag in porcusor un banut pt fiecare cronica proasta de-a ta=> in curand iti voi putea oferi un set nou-nout de oglinzi!!!! Sper sa-ti ajunga cateva zile/ cronici...

Celelalte Cuvinte, asa cum ii stim
BogDan
#4 -

Razvan G

Era o parabolă vizavi de...dar mai bine lasă, că ştiu unde se ajunge.
Asta este, o ţară de 18 milioane de zei, fiecare cu dreptatea lui :)
La revedere.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje