Byron @ Laptaria lui Enache

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Sambata seara baietii de la Byron au sustinut primul lor concert din acest an. Ca o coincidenta, si pentru noi a fost primul concert la care am mers in acest an. 22 ianuarie a fost data aleasa de baieti pentru primul lor concert, pentru ca atunci se implineau 223 de ani de la nasterea marelui poet romantic si nas al formatiei: Lord Byron.

Locul ales ne-a facut sa strambam un pic din nas, pentru ca Laptaria nu este deloc cel mai bun loc pentru concerte, dimpotriva. Si nici cel mai aerisit, iar bautura si servicile de aici lasa si ele mult de dorit. De un lucru ne-am convins inca din primele minute: Laptaria a ramas neschimbata - nu ne-a fost foarte dor de ea. 

Byron @ Laptaria lui Enache Byron @ Laptaria lui Enache

Un alt lucru deranjant a fost ora de incepere a concertului, incerta, undeva dupa 22:00. A inceput la cateva minute dupa 23:00. Destule motive pentru a avea nervii intinsi la maxim. Poate de aceea concertul Byron a inceput cu A Peaceful Mind si ne-am mai linistit un pic.

Chiar daca sonorizarea a fost slaba (datorita mai ales formei de borcan a Laptariei) piesele ai vocea lui Dan Byron au sunat destul de bine. Publicul a fost unul entuziast (partea feminina fiind mult mai bine reprezentata) format in mare parte din cei care rar rateaza un concert Byron. Pe multe piese s-a lasat cu sing-along-uri, iar aplauzele au fost si ele foarte generoase dupa fiecare piesa.    

Unele dintre cele mai reusite si placute momente au fost piesele care au avut intermezzo la flaut, dar si interpretarea la Love to Be Loved, War, Don't Want to Entertain You sau Losing Control.

Byron @ Laptaria lui Enache Byron @ Laptaria lui Enache Byron @ Laptaria lui Enache Byron @ Laptaria lui Enache
Byron @ Laptaria lui Enache Byron @ Laptaria lui Enache

In ciuda tuturor inconvenientelor, ne-a placut concertul baietilor de la Byron, care au cantat admirabil mai bine de doua ore, desi erau inghesuiti (Dan Byron - voce, chitara acustica, flaut, 6fingers - clape, chitara acustica, voce, Costin Oprea - chitara electrica, Dan Georgescu - bass si Marcel Moldovan - tobe) pe o scena ridicol de mica. Concertul lor a avut si o pauza de 15 minute dupa primele sapte piese, moment in care membrii trupei au socializat cu fanii.

Concertul nu s-a terminat cu Blow Up My Tears, pentru ca, asa cum era de asteptat, publicul a cerut bis de nenumarate ori si insistentele au si facut ca in cele din urma baietii sa se reintoarca de doua ori pe scena.

Daca Laptaria a ramas neschimbata si asta e un lucru rau, faptul ca Byron nu s-a schimbat e un lucru bun si suna la fel bine.Playlist:
A Peaceful Mind
King of Clowns
A Little Bit Deranged
Diggin' a Hole
War
Essential Piece
The Alchemist

Zeitgeist
The Dawn of a Drunk Bum
Crossroads
I Don't Want to Entertain You
Love to Be Loved
Losing Control
On the Road
Blow Up My Tears

Songul puscariasului
No Man's Land
Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje