Blazzaj @ Silver Church

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Nu-i mai auzisem pe Blazzaj de ceva timp. Nici sa-i auzi prea des nu-i usor, tinand cont ca sunt din Timisoara si ca un concert de-al lor nu e o aparitie regulata in peisaj. Se pare ca acum baietii au decis sa stea un pic prin Bucuresti, tinand cont ca aseara au avut concert in Silver Church, maine in Hard Rock Cafe si pe 18 in Control.

Blazzaj Blazzaj

Blazzaj sunt la fel. Nu stiu daca e bine sau e rau, dar feelingul concertului de aseara a fost (aproape) la fel cu altele la care am mai fost. Diferenta cea mai mare e lipsa unei voci feminine constante. Personal aveam o slabiciune pentru Cristina dar ea a disparut din trupa acum ceva (mult) timp. De atunci am vazut inca un concert Blazzaj cu o alta fata iar aseara concertul l-au tinut mai mult baietii, cu doua invitate foarte tari insa: Alexandrina si Maria Radu.

Alegerea a fost inspirata, vorbim de doua artiste cu experienta, carisma si de niste voci extraordinare, care s-au mulat perfect pe stilul jucaus al celor de la Blazzaj. Blazzaj spune povesti prin muzica, nu se poate sa nu-ti imaginezi lucruri stranii sau haioase si sa nu intri in lumea lor. Sunt sarcastici, aiuriti, visatori si foarte inventivi.

Blazzaj Blazzaj

Timida, jucausa, feminina, Alexandrina a venit pentru Urma, melodia care a deschis concertul si care a sunat tare bine. Hai si tu au spus impreuna Blazzaj si Maria Radu si publicul i-a urmat. Energia lui Vita (debordanta, ca de obicei) a fost completata de energia si farmecul Mariei Radu si melodia a avut un sound mai "zbuciumat" ca de obicei. Nu degeaba un vers spune "lasa sa treaca si prin tine o bucata de energie" sau "vreau sa mergem impreuna prin tara lui Oz". V-am spus ca spun povesti. :) Apoi, tot impreuna au spus Stand up si toate mainile erau sus.

Blazzaj Blazzaj

Au cantat mai ales piese care nu se regasesc pe cele doua albume ale lor (se anunta, cumva, oare, poate, un al treilea?) dar pe care (cel putin unele dintre ele) le-am mai auzit in concerte. Hai si tu, Ograda, Vis, Ghetoul de aur le vom regasi probabil pe cel de-al treilea album al celor de la Blazzaj.

Blazzaj Blazzaj

Au lipsit cateva dintre piesele "clasice", dar am avut parte de mult cunoscutele Sase pentru Edy, Armata-i Anti Funk sau Urma. Publicul, neasteptat de mic (poate totusi 30 lei intrarea e cam mult), i-a primit cald pe cei de la Blazzaj (desi n-am auzit Blazzaj aduce caldura) si probabil acest lucru se va intampla si la concertele viitoare. O ultima remarca e legata de sunet, nu s-a auzit foarte bine (desi asta e o surpriza in Silver Church), mai ales daca vorbim de voce. In rest, toate bune, Blazzaj ramane printre trupele noastre romanesti preferate si ne-am bucura sa-i vedem mai des pe aici.


3 comentarii

Blazzaj @ Silver Church
silviu
#1 -

sunetul a fost ok

nu stiu unde erai tu, dar de unde am stat eu s-a auzit perfect
cat despre publicul bucurestean care se ingramadeste sa dea 20-25 pt ceva gen ocs, dar nu 30 pt blazzaj.... asta spune tot :)

Blazzaj @ Silver Church
victorr
#2 -

intr-un viitor, muzica va canta si in alta parte

Adica aia care merg la ocs sunt niste prosti,nu au cultura muzicala?...etc
Crezi ca e adevarat?
Eu nu cred
imi pare rau ca nu a venit lume; problema cu pretul biletului e veche si cred ca va mai dura, mai ales ca perioada asta nu e una tocmai buna dpdv financiar.
Sper ca intr-o zi sa fie indeajuns public constant care sa plateasca un bilet rezonabil. Doar asa trupele vor continua sa existe, sa progreseze, membrii sa nu aiba joburi, pentru a se putea focusa exclusiv pe muzica....

mult succes blazzaj

Blazzaj @ Silver Church
Amaranta
#3 -

:)

Surpriza serii : http://www.youtube.com/watch?v=gkfhQJceeQA&feature=player_embedded Alexandrina !

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje