Backyard Weekend 2013, ziua 1 - o experienta neplacuta a unui cititor

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Zsolt Sipos
,
un cititor fidel al Metropotamului, ne-a povestit despre experienta sa neplacuta din prima seara de Backyard Weekend. Daca si voi ati avut experiente similare sau dimpotriva, va rugam, lasati-le intr-un comentariu. Iata ce ne-a scris Zsolt:

"Nu stiu cat de interesanta este informatia pe care urmeaza sa v-o trimit, dar ma gandesc ca daca o va confirma si un alt client patit al evenimentului Backyard Weekend 2013 (redactorii Metropotam, care au fost in prima seara la Backyard, au confirmat ca daca voiai sa pleci de la eveniment inainte de ora 01:30, bratara iti era rupta), poate veti posta ceva pe tema 'Asa Nu'.

Si anume, in seara asta, in prima seara a Backyard Weekend 2013, in curtea interioara a Casei Presei Libere, evenimentul era dragut, dar nu prea era lume, si am considerat in consecinta ca ne vom pastra mai multa energie pentru cea de-a 2-a zi, ce se va desfasura la Arenele Romane, cu un line-up mai atractiv - deci, am decis sa plecam de la eveniment.

Toate bune pana cand am ajuns la bodyguarzii de la intrare/iesire, care ne-au comunicat ca, chiar daca avem bratari ce ne permit accesul la ambele zile ale evenimentului, daca plecam inaintea orei 01:30, ei vor fi nevoiti sa ne rupa bratarile, si astfel nu vom mai putea intra la evenimentul de maine (doar daca ne cumparam un nou set de bilete).
Ne-au blocat accesul la iesire si ne-au spus ca ori ramanem, ori ne vor rupe bratarile. Respectiv, daca nu ne convine, sa vorbim cu "organizatorul".

Mai intai am discutat cu un prim reprezentant al organizatorului, care ne-a spus ca acestea sunt regulile, dar cand l-am rugat ca am vrea si noi sa vedem regulile, nu a avut nimic ce sa ne arate. Cateva minute bune mai tarziu, dupa ce in continuare bodyguardul nu voia sa ne lase sa parasim curtea interioara in care se desfasura evenimentul, le-am spus ca sunam la 112. Cand au vazut ca am sunat, a venit un al 2-lea reprezentant al organizatorului, care i-a spus bodyguardului ca e OK sa plecam.

Iesind in fata intrarii, chiar am sunat la 112, sa le solicitam suportul in situatia de abuz in care am fost implicati - insa, la sinceritatea mea exagerata in care le-am spus ca nu mai suntem "sechestrati" la acest eveniment, nu li s-a mai parut nimic anormal si m-au rugat sa ma duc sa depun o plangere la cea mai apropiata sectie de politie.

Si cam atat. Intre timp sunt acasa si sunt complet frustrat ca a trebuit sa mi se intample azi, in 2013, asa ceva, stiind ca sunt un mergator destul de fidel la asemenea evenimente - insa niciodata nu mi s-a mai intampinat asa ceva. Partea cu 112 m-a dezgustat, pentru ca tocmai mi-a fost confirmata suspiciunea ca asta este nivelul de suport pe care il primesc de la o institutie care este platita din munca mea..."
3 comentarii

Backyard Weekend 2013, ziua 1 - o experienta neplacuta a unui cititor
Roxana
#1 -

Same thing!

Aceeasi chestie am patit-o si eu aseara, doar ca mi-am bagat picioarele si am plecat. M-a dezgustat total si nici nu mai vreau sa aud de Backyard, oricine ar veni....

Backyard Weekend 2013, ziua 1 - o experienta neplacuta a unui cititor
Backyard Weekend
#2 -

Comentariu nou

Ne pare rau pentru inconvenient. In seara aceasta se poate iesi la orice ora. Daca doriti returnarea banilor sau bratari pentru seara aceasta va rugam sa ne contactati pe pagina

https://www.facebook.com/BackyardWeekend

Backyard Weekend 2013, ziua 1 - o experienta neplacuta a unui cititor
pax
#3 -

ANPC please

nu e treabă de 112, e treabă de ANPC– care merită anunțați.
PS: ce este o situație de urgență

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje