B'estfest Summer Camp - carnaval, iarba verde si festival

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Inca de cand ne apropiam cu masinile prin pustietatea campiilor romanesti, B'estfest-ul ni se prezenta chiar interesant, o speranta ca ne apropiem cu pasi mici si cu o campie netezita catre conceptul de festival in toata regula.

B'Estfest 2011, Ziua 2 B'Estfest 2011, Ziua 2

B'estfest-ul a adus in camp de toate: un mic parc de distractii detinut de fauna locala, spatii de relaxare si chill in hamac sau pe perne pufoase, baruri si cluburi luate din asfaltul orasului si aduse in Tunari (Expirat, Goblin, Elefant), spatiu de dat in stamba pe biciclete la arena Burn, loc de scurtmetraje marca FutureShorts, magazine, buticuri cu mancare si multe, multe alte standuri. 

B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1
B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1

Ne-a placut ca pe drumul dinspre Pipera erau indicatoare catre festival si in apropiere un mash mare ca sa stii ca esti aproape. Drumul fusese curatat si au fost facute culoare pe care poti sa mergi rezonabil cu masina, pe ici pe colo niste gropi care sa-ti faca masina sa planga.

Unde-i un festival, hop si niste vanzatori ambulanti care ne imbiau la "3 la zece mii" si era vorba chiar de sosete, vorba aia nu stii cum te prinde ploaia si te uzi la picioare si ai nevoie de o noua pereche de sosete. Dar nu doar sosestele erau obiectul vanzarilor lor: aveau si bilete (nu stim daca false sau nu) si parca am vazut si niste legume.

B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1
B'Estfest 2011, Ziua 2 B'Estfest 2011, Ziua 2

Crezand ca vom lasa lipitorile de festival la intrare, am dat nas in nas cu ei si in incinta complexului B'estfest Park unde erau destul de dezorientati pe muzica si versurile celor de la OCS. La intrare nu am avut probleme, dar veniseram pregatiti fara spuma de par, fixativ, umbrele sau alte obiecte cum am vazut ca se confiscasera la porti.

Complexul e mare si e impartit pe zone de relaxare, zona scenelor mari, alte scene mai mici, zona cu mancare, zona cu shopping, zona proiectelor sociale unde au stand si cei de la Let's do it Romania, zona barurilor si multe alte spatii anti-plictiseala. 

B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1
B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1

Preturile de la B'estfest sunt mai mult decat decente in moneda unica, jetonul. Un jeton e 5 lei si cu un jeton poti sa-ti iei o bere, cu 1 jeton si jumatate poti sa-ti iei un Nestea la pahar mare, cu 1 jeton iti iei 2 mici cu chifla si mustar, poti sa faci multe cu un jeton. La Expirat un long drink la 250 ml e 2 jetoane si jumatate iar o galeata de alcool la 1L e 7 jetoane.

Sa te dai in lanturi si alte tiribombe din zona de parc de distractii (unde muzica e cah, cah, cah) te costa 5 lei o distractie de genul, plimbare supravegheata cu atentie de proprietarii la costum care par sa spuna non-stop: "like a boss". 

B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1

In prima zi a dat si o mica ploaie, dar cei mai multi oameni de la festival erau pregatiti cu pelerine, cizme de cauciuc si tot arsenalul, ceea ce va recomandam si voua sa faceti daca veniti pe la B'estfest.

B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1 B'Estfest 2011, Ziua 2

Pe de o parte ne-a placut prezenta masivilor de la BGS care ne faceau sa ne simtim in siguranta, pe de alta nu pentru ca au avut si o interventie deranjanta. Noi am avut o singura acreditare foto, dar am venit cu 2 aparate foto ca sa fim siguri ca nu pierdem nimic in caz ca ni se termina bateria/ se strica unul din aparate. Cum ne plimbam noi pe la festival, la un moment dat am fost inconjurati de 4 gorile, aah, pardon, 4 bodyguarzi intrebandu-ne de santate si de legitimatie. Le-am explicat situatia, dar nu au plecat pana cand nu ne-au insuflat teama incoltindu-ne si privindu-ne ciudat. De atunci, ne-am cam ferit de ei si adio sentiment de siguranta datorita lor. 

B'Estfest 2011, Ziua 2 B'Estfest 2011, Ziua 2 B'Estfest 2011, Ziua 2

La capitolul organziare, din prisma primei zile nu prea avem nemultumiri: nu am stat la cozi decat la la cele la mici si clatite unde e bataie, WC-uri sunt suficiente, ai ce face si stii asta pentru ca peste tot exista marcaje, momentan suntem chiar satisfacuti. Sa vedem si azi ce se mai intampla si daca se schimba ceva.

B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1 B'estfest ziua 1

Iaarba e numai buna sa te tolanesti in ea, domnisoarele cu ofertele la tigari sunt si ele prezente, muzica intra perfect in aceasta atmosfera de "libertate, frate", poti sa urli cat vrei doar esti in camp, poti sa zburzi, sa alergi, sa te pui in cap si sa te simti bine cum vrei tu. Noua ne-a cam placut in primele 2 zile la B'estfest, voua?Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje