Atmosfera B'Estfest 2012 - ultima zi - 8 iulie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Cu bune si prea putine rele, iata ca s-a terminat festivalul B'Estfest, la care cu siguranta o sa mai mergem si la anul.

Ultima zi s-a incheiat asa cum a trebuit, cu oameni multicolori si energici, care s-au distrat cum au putut mai bine pe muzica ce a rasunat din toate colturile.

Ne-a placut ca oboseala s-a simtit mult mai tarziu (spre dimineata), cand deja toata lumea isi consumase energia, datorita faptului ca s-a simtit prea bine. La noi cu siguranta asa a fost.

Fata de cea de-a doua zi, ni s-a parut lumea mai activa si mai spirituala. Probabil si datorita concertelor mai antrenante precum: Dope D.O.D., Pipes and Pints, Modestep sau Skindred.

Pipes & Pints @ B'Estfest 2012 Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012

B'Estfest  2012 a fost un eveniment reusit, care a avut de toate pentru toti. Artisti renumiti care au ridicat maini in aer si au saltat oamenii, de parca se misca pamantul, muzica mai chill pentru cei mai visatori, bautura si mancare foarte buna (fara de care nu prea s-ar fi putut) si multa voie buna.

Ne-ar placea, totusi, ca data viitoare sa nu ne mai chinuim atat de mult sa ajungem acasa de la eveniment. Din nou, am stat ca niste miorite inghesuite ca sa prindem un loc in autobuz sau la negocieri cu taximetristii care cereau 100 de lei pentru o cursa de 30 de lei maxim. Cred ca asta ne-a displacut cel mai tare la B'Estfest.

Dope D.O.D. @ B'Estfest 2012 Skindred @ B'Estfest 2012

In rest, am dansat, am cantat, ne-am distrat cu totii si am profitat din plin de concertele grozave la care am fost, chiar daca line up-ul din acest an nu a fost chiar cel mai exploziv.

Voi ce parere aveti despre cum s-a incheiat B'Estfest?
1 comentariu

Atmosfera B'Estfest 2012 - ultima zi - 8 iulie
Ioana
#1 -

Comentariu nou

Da, au fost de toate pentru toti. Preturile aproape ok.
Si transportul ....asta e marele punct minus. Autobuzele alea puteau sa circule dupa 22.00 din juma in juma de ora, nu din ora in ora. Cat despre taxi-uri era "normal" sa te suga de bani: cum treci de Baneasa cum e cursa in afara orasului si profita!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje