Atmosfera B'Estfest 2012, prima zi - 6 Iulie

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Prima zi la B'Estfest 2012 a fost un pic mai linistita fata de ceea ce ne asteptam. Totul a inceput parca cu incetinitorul, cel mai probabil din cauza caldurii care a facut ca oamenii sa se miste in reluare, cautand cu disperare un loc la umbra.

Dupa drumul initiatic printre praf si floarea-soarelui, pe care a trebuit sa il parcurgem de la capatul de linie al autobuzelor, ca sa intram, a urmat petrecerea "propriu-zisa". Oameni de toate felurile, imbracati in toate culorile, palarii, blugi atarnati si rochite fluturande si multe alte elemente de acest gen, au fost prezente, ca la orice festival.

B'Estfest 2012 - ziua 1 B'Estfest 2012 - ziua 1

Summer Camp-ul a aratat in mare ca anul trecut. In plus fata de anul trecut: au mai aparut cateva scene micute, unde sa te poti relaxa cu niste reggae sau funk, scena Future Heroes a fost acoperita (nu foarte inspirat, pentru ca inauntru s-a facut efect de sera), un bungee jumping, scena de la Dance Arena mai mare, dar tot in cort. 

B'Estfest 2012 - ziua 1 B'Estfest 2012 - ziua 1

Atmosfera a fost destul de relaxanta pentru un eveniment de acest gen, cel putin mai pe la inceput, cand lumea parea sa faca numai promenade printre scene si standuri si cam atat. Spre seara si odata cu deschiderea concertelor mai mari, oamenii au inceput sa se exteriorizeze mai mult, sa danseze mai cu avant, si practic sa inceapa un mediu de festival propice.

Ne-a placut faptul ca, desi a fost destula lume (dupa cum era de asteptat), nu s-a simtit inghesuiala si imbulzeala care se intampla de obicei pe la alte evenimente asemanatoare. A fost loc suficient sa te poti misca in voie, fara sa te lovesti incontinuu de cineva si sa fii calcat in picioare (cel putin in locurile pe unde am fost noi).

B'Estfest 2012 - ziua 1 B'Estfest 2012 - ziua 1

Organizarea standurilor cu bautura si mancare a reprezentat un plus, din punctul nostru de vedere, si asta pentru ca niciodata nu a trebuit sa asteptam la coada prea mult, pentru a ne cumpara ceva. Asta inseamna ca au fost destule, asfel incat sa nu se formeze siruri lungi de oameni insetati sau infometati.

De asemenea, preturile au fost cat de cat in regula; am putea spune, cam aceleasi cu cele din Bucuresti: 1 jeton - 6 lei; o apa - jum. jeton, o bere - de la 1 jeton jum., o portie de mici cu cartofi - 1 jeton.

B'Estfest 2012 - ziua 1 B'Estfest 2012 - ziua 1

Per total, a fost o zi reusita de B'Estfest, lumea s-a simtit foarte bine, nu am avut parte de evenimente neplacute si vremea a fost numai buna pentru o buna desfasurare a evenimentului. Speram totusi, ca mai departe, atmosfera sa fie un pic mai nebuna si mai energica. Singura problema, ca si anul trecut, a fost transportul. La plecarea de la festival, pe la ora 2:00 noaptea, se facuse o coada foarte mare de oameni, care nu aveau cu ce sa plece si se inghesuiau cum puteau in masini. Noi nu am mai asteptat RATB-ul, am facut autostopul si am avut noroc :)

Voua cum v-a placut prima zi de B'Estfest?

Cititi si cum a fost la concerte
1 comentariu

Atmosfera B'Estfest 2012, prima zi - 6 Iulie
andreea
#1 -

Prima zi a fost..

Cam linistita. Si de ce spuneti ca nu a fost niciun incident, pentru ca eu stiu ca a ars un generator si au intarziat cu scenele o leaca.
Mi-au placut mult tipii de la The Qemists. Si Garbage au fost misto, dar ma asteptam la mai multa energie pe parcursul showului lor.
In rest a fost ok, dar as vrea mai multa galagie azi :)
Have fun!

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje