Garbage - Not Your Kind Of People, album

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

De la lansarea albumului Bleed Like Me in 2005, a fost liniste in tabara Garbage. O compilatie, Absolute Garbage, in 2007 si promisiunea unui album solo semnat de Shirley Manson, dar cam atat. Trupa parea a fi de domeniul trecutului. Nu mica a fost surprinderea cand au anuntat ca revin si ca vor lansa si un nou album, Not Your Kind Of People.

120507-garbage.png

Inca de la titlu, este evident un material Garbage: este tipul de statement cu care trupa ne-a obisnuit inca de la albumul de debut. Si, cu bune si rele, Not Your Kind Of People e un album tipic Garbage. Nu se aventureaza pe teritoriu nou si calca cu grija, parca pentru a se asigura ca nu face nici o greseala, dar nici nu va dezamagi pe cei care se afla deja de partea trupei.

Elementele sunt toate la locul lor: vocea senzuala a lui Shirley Manson, chitarele care par a matura totul in calea lor, tobele energice, atitudinea de outcasts purtata cu mandrie la vedere. Felt, cu usoare elemente de shoegaze si visatoare, e inca plina de energie care sta sa iasa la suprafata si simti cum un singur pas gresit va face melodia sa explodeze.

Dar aici e problema si motivul pentru care noului material parca ii lipseste ceva. De la un anumit punct, Garbage par depasiti de situatie si de prezent. Uneori iti lasa sentimentul ca e imposibil sa nu ii asociezi cu o anumita perioada, cu acel mijloc de ani ’90, cand ceea ce faceau era cu adevarat ground-breaking.

Ceea ce nu inseamna ca fanii nu vor fi multumiti. Not Your Kind of People nu e nici un pas inapoi, e doar anuntul revenirii Garbage. Desi, pentru unii dintre noi, parca era nevoie de ceva mai mult. 

Tracklist:
01. Automatic Systematic Habit
02. Big Bright World
03. Blood For Poppies
04. Control
05. Not Your Kind Of People
06. Felt
07. I Hate Love
08. Sugar
09.
Battle In Me
10. Man On A Wire
11. Beloved Freak

 

Garbage - Blood For Poppies


Garbage - Battle In Me

Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje