Album: jj - jj no. 3

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
What the hell am I doing, right? este replica de inceput al celui de-al doilea album al trupei suedeze jj, menita sa te trezeasca dupa introducerea lenta si melodioasa. Usor cvasi-necunoscuti, dar in acelasi timp mari adunatori de laude si bune impresii de la cei ce ii asculta.

jj no. 3 este cel de-al doilea album produs de Joakim Benon si Elin Kastlander, lansat in aprilie 2010. Si este un album ce merita ascultat mai ales in momentele in care cauti o doza de relaxare urgenta. Cum au plecat in turneu sa-l promoveze, i-am prins si noi, intr-un fel sau altul, la Europavox in mai 2010. Si de atunci ii tot ascultam si reascultam, bucurosi sa vedem ca exista si astfel de trupe cu efect hipnotic. Pentru ca vrei, nu vrei, vocea lui Elin o sa ramana cu tine oricat ar canta "Let Go".

jj a aparut pe scena muzicala in 2009 cu albumul de debut jj no. 2, un mix de electronica, balearic si pop. Iar jj no. 3 continua traditia si pastreaza aceleasi influente muzicale. Este ca o briza ce se joaca cu sentimentele tale, moale, aproape ca un vaiet stins si asta se vede/aude din prima melodie "My Life". Dar asta nu inseamna ca te lasa prada melodramei si iti anima spiritele cu "You Know" sau "And Now".Si ca sa fie in ton cu piesa de final "No Escapin' This", nici o melodie nu pare sa aiba vreun final clar, ci pare sa ramana suspendata in aer. Asta nu este neaparat un lucru bun, pentru ca ramai cu un sentiment de se putea si mai bine, dar ca atmosfera generala a albumului macar se mentine pe o singura linie.

Pe de alta parte, ascultand si primul lor album, nu poti sa nu te simti apasat de o senzatie sumbra. Primul album era considerabil mai alert, mai plin de viata, nu asa molcom. Totusi, daca aveti cum sa puneti mana pe un album sau nu va deranjeaza sa aglomerati banda cu streamul de youtube, atunci nu ezitati.

Tracklist:

My Life
And Now
Let Go
Into the Light
Light
Voi Parlate, Io Gioco
Golden Virginia
No Escapin' This


Nici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje