Album: Pendulum - Immersion

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+
Pendulum este un nume cunoscut mai mult in zona fanilor drum & bass si pentru ceilalti suna cunoscut datorita single-ului Tarantula. Iar anul acesta au lansat cel de-al treilea album, Immersion, care detine suficient drum and bass,rock si electronic cat sa multumeasca orice amator de dans frenetic.

Albumul are 15 piese si tine mai bine de o ora in care nu te lasa sa sari peste vreo piesa sau sa ii pui pauza. Veselia incepe cu intro-ul Genesis, care porneste la drum ca un fel de muzica pentru povesti cu zane, doar ca sa alunece pe o panta intunecata si de la atmosfera grandioasa, orchestrala, trece la una computerizata si rece.Zona in care ramane si pe parcursul pieselor urmatoare, pe care beaturile urca si scad, urca si scad, o dau cand pe rock, cand pe dance, dar nu se lasa si nu te lasa sa motai. Tot albumul este asa, drept urmare nu poti sa zici ca au reinventat roata. Seamana cu ce au facut si in trecut, dar in acelasi timp nu poti sa nu observi ca Pendulum mai experimenteaza pe ici, pe colo.

Si asta nu este mereu un lucru bun, cel putin asa stau lucruri pe Set Me on Fire sau Under the Waves care sparg cumva beatul albumului, oricat de bine ar suna vocea lui Rob Swire pe ele. Noroc ca alaturi de ele stau piese precum Watercolour, Immunize (feat. Liam Howlett de la Prodigy), Salt in the Wounds si Withcraft care beneficieaza de beaturi puternice si alerte.Mijlocul albumului este marcat de piesa The Island sparta in doua parti, Dawn, care este marcata de synthuri alternate cu indie rock, si Dusk, care este banging si live probabil ca duce la explozii de isterie. Alte piese remarcabile de pe album sunt Self vs. Self (feat. In Flames) si Encoder, care inchide albumul ca un soi de concluzie, suntem aici si vom ramane, chiar daca ne mai experimentam ocazional.

Tracklist:

Genesis
Salt in the Wounds
Watercolour
Set Me on Fire
Crush
Under the Waves
Immunize (feat. Liam Howlett)
The Island, Part I: Dawn
The Island, Part II: Dusk
Comprachicos
The Vulture
Witchcraft
Self vs. Self (feat. In Flames)
The Fountain (feat. Steven Wilson)
Encoder


aaNici un comentariu inca

Pentru a posta trebuie sa fii logat.

Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje