Regulament 2013

Inca un an de B'Estfest, inca un weekend de summer camp in Pipera-Tunari, inca o editie metropotamica de Bursa B'Estfest. 2013 adica.

Daca nu stii inca despre ce e vorba, ideea jocului e ca trebuie sa iti faci lineup cu cine crezi tu ca Emagic va aduce pe scena B'Estfestului.

Atentie, nu e un joc in care Emagicul testeaza piata si aduce trupele cele mai asteptate. E un joc de strategie, in care trebuie sa studiezi "piata", sa vezi cine e in turneu in 2013 si cine s-ar potrivi B'Estfestului. Nu iti adauga deci in lineup pe cine ai vrea sa vezi, ci pe cine crezi ca va veni.

Daca ai avut fler si artistul sau trupa respectiva chiar se confirma, ai sansa sa castigi bilete si abonamente la B'Estfest 2013 si alte premii surpriza. Cu cat mai multe confirmari in lineup-ul tau, cu atat mai multe puncte vei aduna si cu atat mai aproape vei fi de biletul tau la B'Estfest!

1. Cum adaugi trupe?

- In primul rand iti trebuie cont pe metropotam. UN singur cont, altfel te descalificam.
- Intra in Lineup-ul festivalului
- Cauta numele trupei pe care crezi ca o vei vedea in festival.
- Ai gasit-o? Adaug-o in lineup (click pe butonul roz +)
- N-ai gasit-o? Nu-i nimic. Ne ajuta baza de date last.fm pentru asta. Asigura-te ca ai scris corect numele si ca optiunea pe care ti-o ofera last.fm e cea pe care o cautai.

2. Cate nume iti poti adauga in lineup-urile de festivaluri?

- B'Estfest - 15
- Altele - TBD

3. Punctaje

- Pentru fiecare nume adaugat intr-unul dintre lineup-urile tale care se confirma in decursul anului 2013 vei primi 100 de puncte.
- De la data la care l-ai adaugat in lineup-ul tau si pana la data confirmarii oficiale vei mai primi cate 5 puncte pe zi.
- Ai ocazia si sa-ti popularizezi festivalurile printre prieteni. Un vot / user logat = 1 punct.
- ai 3 confirmari in lineup? Primesti bonus 100 de puncte. Ai 6 confirmari? Inca 100 de puncte si inca 100 pentru 9 confirmari.
- Pentru a proteja si a respecta efortul jucatorilor care au studiat "piata" turneelor din timp, nu se vor puncta "scurgerile de informatii" cu cateva ore inainte de confirmarea oficiala a unui concert. Trupele adaugate in lineup cu mai putin de 48h de la confirmarea lor in bursa metropotam NU VOR FI PUNCTATE.

4. Alte reguli

- jucam doar pe artisti straini. Nu iti adauga trupe romanesti in lineup, nu vei fi punctat pentru ele.
- poti scoate oricand o trupa dintr-un lineup. Atentie insa, vei pierde posibilele puncte (5 puncte/ zi de la data propunerii pana la data confirmarii). Poti sa o adaugi la loc daca te mai razgandesti inca o data, insa numaratoarea punctelor (5p/zi) va reincepe de la zero.
- acest lucru este valabil si pentru trupele deja confirmate. Daca iti scoti o trupa confirmata din lineup, vei pierde toate punctele obtinute cu ea.
- daca o trupa sau un artist din lineup-ul tau va veni in Romania in 2013, dar nu la B'Estfest, ne pare rau, nu dam puncte.

5. Clasamente

Festivalul se considera inchis in momentul in care organizatorii anunta in mod oficial ultimul nume confirmat.

In acel moment se va face clasamentul tuturor jucatorilor cu lineup pentru respectivul festival si se vor acorda PREMIILE.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje