vunk

vunk

Powered by
Last.fm

Trupa VUNK s-a lansat in 1999, sub numele de VANK, nume format din initialele membrilor (Victor, Alex, Nicu si Cornel). Primul concert al trupei a avut loc in octombrie 1994 la Teatrul Ion Creanga alaturi de ZOB. Dupa o pauza destul de lunga, in 1999, cei patru isi lanseaza single-ul "Independent" ce devinde in scurt timp imnul postului tv Atomic. In luna noiembrie a aceluiasi an, apare si primul album numit "VOYEUR" ce contine 10 piese. Nu dupa mult timp, Vank intra pe toate canalele radio-tv din tara cu piesa "Noi o scoatem la capat" devenita smash -hit.

Cel de-al doilea album al baietilor, "6 piese de 5 stele" apare in 2001, avand ca prim single de promovare "Regele soselelor". Dupa numai un an, formatia revine cu un nou material discografic numit "In haine noi" ce contine atat piesa "All Too Young", cu care ocupa locul II la selectia nationala Eurovision 2002, cat si "N-am noroc", un remake al unei piese semnate Anda Calugareanu. In 2004, Vunk revine cu un album Best Of, pe care apar hiturile trupei lansate de-a lungul timpului, printre care se numara: 1000, Balada pentru o minune, Langa inima mea vine inima ta, Iubire cu imprumut si altele.

La implinirea a 10 ani de cariera si dupa o pauza de aproximativ 4 ani, trupa se reinventeaza, revenind intr-o noua formula si sub un nou nume: VUNK! In acest moment Vunk este compusa din Cornel, Nicu si Bogdan, noul membru component al formatiei. Cei trei au lansat cu putin timp in urma noul single "La orice ora". In tot acest timp, Cornel Ilie a colaborat cu cateva nume ale scenei muzicale romanesti, compunand muzica pentru: Keo, Dana Nalbaru, Maria Radu, Andreea Balan si Tina. 

Site-ul oficial al trupei. 

Asculta cateva dintre piesele trupei:

Dau alarma

La orice ora

Balada pentru o minune

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

1 comentariu

vunk
andradutzzza
#1 -

Comentariu nou

Super trupa!

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje