aievea

aievea

Powered by
Last.fm

Marta Hristea este vocea puternica din AIEVEA cu influente evidente de jazz. A terminat Conservatorul la Rotterdam si vocea i-a adus multe premii internationale. Marta spune despre ea ca este eclectica, asa ca e destul de simplu sa-ti dai seama de ce a ales AIEVEA: a ales ceea ce i s-a parut mai bun.

Vlaicu Golcea impresioneaza printr-un portofoliu generos; activitatea lui muzicala a facut opriri prin mai multe domenii. Vlaicu este muzician de jazz, contrabasist, sound designer si producator. De curand a primit premiul UNITER pentru muzica de teatru si a fost numit muzicianul de jazz al anului 2005.

De partea digitala, de loop-uri si de sunetele mai agresive se ocupa Electric Brother, Cristi Stefanescu. Tot pe el dam vina (ii multumim) pentru sunetele electronice, instrumentele acustice si pentru sunetele de chitara-bass. Fratele electronic a inceput sa lucreze la proiectul sau de downtempo, chillout si jazz din 1999, reusind sa treaca de granitele tarii noastre ca sa cante si sa castige niste premii peste hotare.

Componenta:

Marta Hristea
Vlaicu Golcea
Electric Brother
Tavi Scurtu
Utu Pascu
Daniel Gontz

Last.fmRecomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.

Pentru a posta trebuie sa fii logat.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje