Yann Tiersen

Yann Tiersen

Powered by
Last.fm

Guillaume Yann Tiersen este un muzician si compozitor francez. Este cunoscut pentru cantecele sale din coloana sonora a filmului Amelie (Les Fabuleux destin d'Amelie Poulain).

Muzica lui este predominant instrumentala si este o combinatie intre muzica clasica si muzica folk frantuzeasca.


Discografie:

- La Valse des Monstres (1995)
- Rue des Cascades (1996)
- Le Phare (1998)
- Tout est Calme (1999)
- L'Absente (2001)
- Les Retrouvailles (2005)
- Dust Lane (nelansat)

Soundtracks:

- Amelie (2001)
- Goobye Lenin! (2003)
- Tabarly (2008)

Site oficial

Last.fm |MusicBrainz



Recomandari de trupe similare

Se incarca

Nici un comentariu inca vrei sa comentezi?

Ai grija ce postezi! Ne rezervam dreptul de a modera comentariile care contin limbaj necivilizat sau spam.


Evenimente promovate pe Metropotam

Locuri promovate pe Metropotam

Muzica


Muzicale

Ce gen de muzica asculti?
|Rezultate|Alte sondaje